back to top

Salon ljepote “Gaga” u novom izdanju: Novi standardi ljepote u Posušju

Posljednja transformacija salona ljepote “Gaga” podigla je standarde ljepote u Posušju i šire. Sa potpuno novim, moderno uređenim prostorom, salon sada nudi vrhunske usluge u skladu sa najnovijim svjetskim trendovima.

Obrazovanje sa Senadom Šehićem

Jedan od ključnih momenata ovog preobražaja bio je obuka koju je sproveo poznati sarajevski frizer Senad Šehić. Šehić, priznat kao jedan od najpoznatijih frizera u Bosni i Hercegovini, prenio je svoje bogato iskustvo i znanje timu salona “Gaga”. Njegova obuka fokusirala se na napredne tehnike šišanja i stiliziranja, doprinoseći daljem unapređenju frizerskih vještina i pružanju vrhunske usluge klijentima.

Specijalizacija za muške frizure sa Edisom Osmanovićem

Pored Šehića, salon je ugostio i poznatog barbera Edisa Osmanovića, koji je održao specijalizovanu obuku za muške frizure. Osmanović, kome su tehnike šišanja i brijanja priznate i cenjene širom regije, obučio je tim “Gage” u najnovijim trendovima i tehnikama muškog stiliziranja. Njegovo stručno znanje omogućilo je frizerima da zadovolje zahtjeve čak i najzahtjevnijih klijenata koji prate svjetske trendove.

Moderni prostor

Novi prostor salona ljepote “Gaga” osmišljen je za pružanje maksimalne udobnosti i opuštajuće atmosfere svim klijentima. Moderni enterijer, opremljen najnovijom frizerskom opremom, omogućava stručnom timu salona da kreira savršene frizure za svaku prigodu. Bez obzira tražite li klasičnu eleganciju ili avangardni stil, salon ljepote “Gaga” može ispuniti sve vaše potrebe.

Salon ljepote “Gaga” postao je simbol kvalitete i inovacije u svijetu ljepote u Posušju. Kroz obuke vodećih stručnjaka poput Senada Šehića i Edisa Osmanovića, te moderni prostor koji prati svjetske standarde, salon “Gaga” je destinacija gdje vaša ljepota dolazi do izražaja. Koristeći samo vrhunske svjetske brendove, kvalitetu i zadovoljstvo klijenata garantuje se u svakom koraku. Inače, radimo sa brendovima Davines, Frizvir, Frizeland i Frimaco. Posjetite nas i doživite vrhunsko iskustvo njege i stiliziranja u potpuno novom izdanju.

Sponzorirani članak!

Objava Salon ljepote “Gaga” u novom ruhu: Novi standardi ljepote u Posušju pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Izvor: ( www.posusje.info / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO