RK IPA ŽZH ostvario uvjerljivu pobjedu na jubilarnom turniru u Posušju.

Deseti međunarodni malonogometni turnir IPA ŽZH održan je u subotu, 22. lipnja, na igralištu područne osnovne škole u Vinjanima. Sedam ekipa policijskih službenika iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, njih oko 120, sudjelovalo je na turniru. Pobjednici su ove godine bili igrači Regionalnog kluba IPA Županije zapadnohercegovačke, pobijedivši ekipu RK IPA Splitsko-dalmatinske županije rezultatom 3:0 u finalu, koje je bilo repriza finala iz prijašnje godine.    

Damir Pandžić, predsjednik RK IPA Županije zapadnohercegovačke, pohvalio je rast kvalitete turnira svake godine, ističući da se broj sudionika povećava. On je naglasio značaj pobjede njihove ekipe i podrške koju dobijaju od kluba. Turnir je prošao fer i korektno, a nagrade za najbolje pojedince su otišle igračima iz RK IPA Županije zapadnohercegovačke.

IPA organizira natjecanje već deset godina, promovirajući prijateljstvo i povezivanje među policijskim službenicima iz različitih dijelova regije. Ekipa RK IPA Split drži kao važan cilj uz sportsko natjecanje i druženje, a nagrada za fair play pripala je ekipi RK IPA Livno, pokazujući važnost poštovanja pravila i sportskog duha.

Drugo mjesto na turniru osvojila je ekipa IPA RK Splitsko-dalmatinska, dok je treće mjesto pripalo ekipi RK IPA Trilj. Sljedeći cilj je okupiti još veći broj sudionika i dalje širiti klub, promovirajući vrijednosti IPA organizacije. Članovi RK IPA Županije zapadnohercegovačke ističu važnost timskog rada i zajedništva u postizanju uspjeha, te se nadaju još većem broju članova u budućnosti.

Objava RK IPA ŽZH uvjerljivi pobjednik jubilarnog turnira u Posušju pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Izvor: ( www.posusje.info / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO