back to top

Realističan prikaz odnosa majke i sina u predstavi „Na Kavici u podne“ izveden u Posušju

Prikaz realnih odnosa majke i sina kroz dvadeset godina života donio je različite situacije koje su obilježile njihove živote. Predstava “Na kavici u podne”, autora Mire Gavrana, pružila je uvid u toplu priču o ljubavi i odnosima, izvedenu u sklopu Dana Benjamina Tolića u Posušju.

Majka i sin, karakterno različiti, suočavaju se s promjenama i izazovima života, gradeći svoje odnose na poseban način. Glavne uloge tumače Mladena Gavran i Vedran Komerički, pružajući publici vrhunsku izvedbu i emotivnu povezanost sa likovima.

Predstava prati životne događaje i razvoj likova od 1988. do 2019. godine, prikazujući autentičnost i dubinu svake situacije. Glumci su istakli kako je užitak igrati u ovako dobro napisanom komadu, koji je blizak i prepoznatljiv mnogima.

Svaka scena odiše emocijama i stvarnim životnim iskustvima likova, a publiku osvaja toplinom i humornošću. Izvođenjem ove predstave u Posušju, glumci su pokazali svoj talent i srdačnost prema publici, ostavljajući snažan dojam na gledaoce. Realističan prikaz odnosa majke i sina u predstavi “Na kavici u podne” naišao je na pozitivan odjek kod posuške publike.

Izvor: ( www.posusje.info / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO