back to top

Primopredaja novog vozila sanitetskog prijevoza upriličena u Domu zdravlja Ljubuški

Na svojoj Facebook stranici, Dom zdravlja Ljubuški je podijelio sljedeću važnu informaciju:

Poštovane sugrađanke i sugrađani,

Želimo saopćiti da Javna ustanova Dom zdravlja Ljubuški nastavlja sa ulaganjima u svoju flotu sanitetskih vozila kako bi unaprijedili kvalitetu usluga i osigurali veću efikasnost i udobnost za korisnike.

Danas je održana ceremonija primopredaje novog sanitetskog vozila. Nakon javne nabave, vozilo je predano ravnatelju JU DZ Ljubuški od strane tvrtke MRM export-import d.o.o., gospodina Ivana Vidovića, i odmah je dodijeljeno voditelju voznog parka, gospodinu Veselku Petrušiću.

Ovo vozilo će se koristiti za prijevoz nepokretnih pacijenata iz bolnica, kontrolne preglede, dijagnostiku ili rehabilitaciju u daljim medicinskim centrima, kao i za hemodijalizu. Na taj način će se olakšati pritisak na postojeća sanitetska vozila koja će biti prvenstveno korištena za hitne slučajeve.

Većinu sredstava za nabavku ovog vozila osigurao je Zavod za zdravstveno osiguranje ŽZH kroz kapitalne investicije za 2023. godinu.

Hvala Zavodu na podršci našim projektima kako bismo svakim danom napredovali i bili na raspolaganju za Vas.

UPRAVA JU DZ LJUBUŠKI

Radio Ljubuški

Objava U Domu zdravlja Ljubuški upriličena primopredaja novog vozila sanitetskog prijevoza pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Izvor: ( radioljubuski.ba / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO