back to top

Prijave za futsal turnir na Grudskom ljetu otvorene, početak 28. lipnja

Počele su pripreme za početak još jedne sportsko-zabavne manifestacije – “Grudsko ljeto”! Ova godina donosi mnogo uzbuđenja i natjecanja, a sve počinje 28. lipnja 2024. na sportskom centru u Grudama.

Središnji događaj ovog ljeta je futsal turnir za seniore, obećava nezaboravnu borbu za prestiž i nagradni fond koji će sigurno privući najbolje timove iz regije. Nagradni fond ovogodišnjeg turnira iznosi 13 500 KM, što svakako čini ovaj događaj jednim od najatraktivnijih u regiji.

Prvoplasirana ekipa će kući odnijeti glavnu nagradu od 8000 KM, dok će drugoplasirana i trećeplasirana ekipe dobiti 3000 KM, odnosno 1000 KM. Ali to nije sve! Organizatori su također osigurali novčanu nagradu od 500 KM za četvrto mjesto, dok će ekipe koje završe od 5. do 8. mjesta dobiti po 250 KM. Kotizacija po ekipi iznosi 200 KM, pružajući priliku svakom timu da se natječe za velike nagrade.

Ali to nije jedini događaj koji će obradovati ljubitelje sporta ovog ljeta u Grudama. Uz futsal turnir za seniore, organiziran je i turnir za juniore rođene 2009. godine i mlađe. Za mlade nade, organizatori su osigurali posebnu nagradu od 300 KM za prvoplasiranu ekipu. Drugoplasirana i trećeplasirana ekipa bit će nagrađene peharima i medaljama.

No, radost natjecanja nije ograničena samo na seniorske i juniorske timove. Pozivni turnir za veterane dodatno će upotpuniti atmosferu “Grudskog ljeta”, pružajući priliku iskusnim igračima da se ponovno susretnu na terenu i podsjećaju na stara vremena.

Sportsko zabavna manifestacija “Grudsko ljeto” je prilika za zajedništvo, zabavu i druženje. Stoga, bez obzira jeste li ljubitelj futsala ili samo tražite dobru zabavu, svakako posjetite Grude ovog ljeta i budite dio jednog od najuzbudljivijih sportsko-zabavnih događaja u Hercegovini!

Prijave za naš futsal turnir su i službeno otvorene, ove godine s većim nagradnim fondom i prilikom da sve ekipe koje uđu u četvrtfinale osvoje novčane nagrade. Također, kotizacije za turnir za mlađe uzraste neće biti, a prva tri mjesta će dobiti vrijedne nagrade. Očekuje vas još dosta noviteta, vidimo se brzo, poručili su organizatori.

Sve dodatne informacije i prijave možete dobiti na kontakt telefone 063 493 633 i 063 489 058. Prijave ekipa su do 26. lipnja 2024. godine.

grude-online.info

Članak Grudsko ljeto počinje 28. lipnja, otvorene prijave za futsal turnir je prvi puta viđen na Grude Online.

Izvor: ( www.grude-online.info / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO