back to top

PRED NJIMA SU MJESECI KOJE ĆE PAMTITI: Ove horoskopske znakove čeka najsrećnije ljeto u životu

Za neke ljude ljetni mjeseci biće vrlo sretan period i imat će najbolje ljeto. Kombinacija avanture, ličnih i životnih promjena očekuje ih od 21. juna do 23. septembra, a najviše će to osjetiti tri horoskopska znaka.

Kome će 2024. godina donijeti najbolje ljeto?

Lav

Zapamtite da će vas svi primijetiti ovog ljeta. Jupiter prolazi kroz vašu desetu kuću karijere, što će vam donijeti željenu pažnju. U vašem ugledu dolazi do napretka i bićete spremni isticati se. Pred vama su mogućnosti za napredak u karijeri, poslovnim putovanjima, promjeni posla i općenito poslovnom uspjehu. Od 19. juna prilike koje ćete odabrati će vam donijeti zadovoljstvo i uspjeh. Kada Venera krene retrogradno 22. jula, razmislit ćete o svom imidžu. Kako se predstavljate svijetu? Da li je to pravi vi? Ljeto 2024. godine idealno je vrijeme za promjene. Važno je razmisliti prije nego se upustite u nove stvari. Želja za transformacijom može biti zabavna, ali nemojte suditi sebe i druge samo na osnovu fizičkog izgleda.

Pratite svoje instinkte kada su u pitanju novčani poslovi, jer će hrabri Mars formirati trigon s Uranom u desetoj kući od 15. avgusta. Osjećat ćete želju za slobodom i imat ćete visok nivo energije, što će biti idealno vrijeme za nove projekte. Upoznavanje novih ljudi i uživanje u novim iskustvima također će biti uzbudljivo. Prepustite se i zasijajte poput Sunca!

Strijelac

Ljeto 2024. godine vrijeme je da prihvatite sebe i svoje vrijednosti. Jupiter će donijeti optimizam u vašu šestu kuću zdravlja. Uživat ćete u radu, usavršavanju i osjećati zadovoljstvo koje će vam donijeti vanjske nagrade. Venera prolazi retrogradno kroz vašu devetu kuću putovanja, što će vas potaknuti da napravite promjene, posebno uživanju u stvarima koje vas ispunjavaju. Dopustite si da se mijenjate i ostvarite svoje nove želje.

Tijekom retrospektivnog kretanja Venere kroz devetu kuću, shvatit ćete kako se oko vas promjene dešavaju. Od 31. jula, energični Mars donosi trigon s Jupiterom, što će vas potaknuti na odluke vezane uz posao i život općenito. Sve što odlučite bit će popraćeno srećom i uspjehom.

Škorpija

Vrlo moćno vrijeme je pred vama. Jupiter u sedmoj kući partnerstva i retrogradna Venera u desetoj kući karijere donose vam reviziju osobnih i profesionalnih odnosa te oslobađanje od onih koji vam ne odgovaraju. Sreća u poslu i u javnosti pozitivno će utjecati na vaše financije. Također, Venera će vam pomoći da shvatite svoje želje i očekivanja. U privatnom životu bit će potrebno otvorenosti za promjene i novo iskustvo. Ako ste u vezi, možda ćete željeti podići vezu na novu razinu ili prepoznati probleme koje treba riješiti. Vrijeme je za svjetliju budućnost.

BONUS VIDEO:

Ovaj članak je prvobitno objavljen na Aloonline.ba.

Izvor: ( aloonline.ba / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO