back to top

Polaganje ispita za dobrovoljnog vatrogasca održano u Grudama.

U Grudama je 14. lipnja organizirano polaganje ispita za dobrovoljnog vatrogasca, pod vođstvom Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke.

Na ispitu je uspješno prošlo osam dobrovoljnih vatrogasaca iz šest dobrovoljnih vatrogasnih društava u Županiji Zapadnohercegovačkoj (DVD Kočerin, DVD Trebižat, DVD Jare, DVD Tihaljina i DVD Gorica), koji su prethodno prošli obuku od 3. do 5. lipnja u prostorijama JVP-a Čapljina i DVD-a Gorica.

Jedna vatrogaskinja je također uspješno položila ispit, čime je ukupno dvije ženske osobe sada vatrogaske u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Povjerenstvo za polaganje stručnog ispita za vatrogasce sastojalo se od predsjednika Silvia Ostojića i članova Mladena Bošnjaka, Jadranke Karačić, Svemirka Mikulića i Srećka Vukojevića, dok su u praktičnom dijelu ispita pomagali Mate Jurković i Dalibor Rezić.

U proteklom vremenu, 43 dobrovoljna vatrogasca položila su ispit u organizaciji Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke, kroz testiranja provedena u studenom 2023. godine, te u travnju i lipnju ove godine.

polaganje ispita za dobrovoljnog vatrogasca održano u grudama.

polaganje ispita za dobrovoljnog vatrogasca održano u grudama.

polaganje ispita za dobrovoljnog vatrogasca održano u grudama.

Objava o polaganju ispita za dobrovoljnog vatrogasca u Grudama prvi je put viđena na Grude Online.

Izvor: ( www.grude-online.info / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO