Početak završnice juniorskog košarkaškog prvenstva: Juniorke ŽKK Posušje u borbi za državnu medalju

Juniorke Ženskog košarkaškog kluba Posušje putuju u Mostar gdje će se boriti za titulu prvaka Bosne i Hercegovine. U dvorani pod Bijelim brijegom, naše košarkašice će odigrati dvije utakmice protiv ekipa ŽKK Zrinjski 2010 i ŽKK Lavovi iz Brčkog.

„Pred nama su dvije jake ekipe čije igračice imaju iskustvo igranja u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Bez obzira na ishod turnira, naše djevojke su ostvarile veliki uspjeh i ponosni smo što se bore za titulu prvaka sa ovim kvalitetnim ekipama. Vjerujemo da će naše igračice dati sve od sebe kako bi postigle historijski uspjeh u ovoj kategoriji“, rekli su iz Ženskog košarkaškog kluba Posušje.

Prva utakmica naše juniorske ekipe je u četvrtak, 13. juna, protiv ŽKK Zrinjski 2010 u 20 sati. U petak, 14. juna, u 19 sati igraju protiv ŽKK Lavovi iz Brčkog. Posljednji meč je u subotu, 15. juna, u 19 sati kada će se sastati ekipe Zrinjskog i Lavova i tada će biti poznate pobjednice.

Klub se zahvaljuje općini Posušje, načelniku Begiću i Športskom savezu općine Posušje na podršci finansiranju ovog i ostalih polufinalnih turnira u sve tri kategorije (mlađe kadetkinje, kadetkinje i juniorke).

Objava Počinje završnica juniorskog košarkaškog prvenstva: Juniorke ŽKK Posušje se bore za državnu medalju pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Izvor: ( www.posusje.info / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO