back to top

Počela prodaja ulaznica za Thompsonov povratnički koncert.

Hrvatska javnost je napokon dočekala povratak Marka Perkovića Thompsona koji će biti gost Mate Bulića i Dražena Zečića na koncertu u Imotskome 6. kolovoza ove godine od 20 sati.

Koncert će se održati na stadionu Gospin dolac pod nazivom “Imotski, ne zaboravi”. U petak je počela pretprodaja ulaznica za događaj, a moguća je putem platforme Entrio te na svim Entrio prodajnim mjestima.

“Pripremite se za koncert ljeta i nezaboravnu večer u spektakularnom ambijentu stadiona Gospin dolac u Imotskom”, napisali su na Facebook profilu Marka Perkovića Thompsona.

Djeca do osam godina starosti ne plaćaju ulaznicu, ali moraju biti u pratnji roditelja. Osobe sa 100 posto invaliditeta ostvaruju pravo na besplatnu ulaznicu, dok pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

Cijene ulaznica

“Za preuzimanje besplatne ulaznice kao i ulaznica s popustom za pratnju molimo da nas kontaktirate putem e-mail adrese info@entrio.hr s dokazom o invaliditetu”, navode u objavi.

Ulaznice u zoni VIP 1 već su rasprodane i to samo 18 minuta od puštanja u prodaju, a koštale su 60 eura. Dostupne su po istoj cijeni ulaznice za VIP zonu 2.

Ulaznice za fan pit koštaju 50 eura, parter se prodaje po cijeni od 30 eura, a mjesto na tribinama košta 40 eura. Bit će dostupni štandovi s hranom i pićem unutar prostora stadiona.

direktno.hr

Objava Krenula prodaja ulaznica za Thompsonov povratnički koncert pojavila se prvi puta na Tomislav City.

Izvor: ( tomislavcity.com / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO