back to top

Pobjeda mladih nogometaša HŠK Posušje na turniru u Grudama

Na stadionu u Grudama proteklog vikenda održan je 8. Memorijalni turnir Zdravko Jurčić Miš i Dinko Vranješ Dine, a najbolje ekipe među mladim nogometašima dolaze iz Posušja.

Tokom dvodnevnog turnira koji je okupio oko 40 ekipa iz Hercegovine i Dalmacije, dvije ekipe HŠK Posušje su odnijele pobjede u svojim kategorijama – 2013./2014. i 2015./2016.

Poslije niza utakmica, ekipa Posušja u kategoriji 2015./2016. je osvojila prvo mjesto pobjedom nad Zrinjskim rezultatom 3:2. Pehar i medalje su im uručili predsjednik HNK Grude Josip Tomić i Antonija Vranješ. Najbolji strijelac, golman i igrač također dolaze iz ekipe Posušja.

Isto tako, ekipa Posušja je osvojila prvo mjesto i u kategoriji 2013./2014., pobjedivši Alfa Trebinje rezultatom 5:0. Pehar i medalje su im uručili Damir Zlomislić i Silvija Vranješ. Najbolji strijelac, igrač i golman također dolaze iz ekipe Posušja.

Mladi nogometaši Posušja bili su vođeni trenerima Ljubom Crnogorcem Šekijem, Markom Zlopašom, Antom Nenadić Pirgom i Matejem Lebom.

Objava Mladi nogomataši HŠK Posušje pobjednici na turniru u Grudama pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Izvor: ( www.posusje.info / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO