back to top

Plan prezentacije izvoda iz privremenog središnjeg biračkog popisa

Općinsko izborno povjerenstvo Tomislavgrad objavljuje da će građani s biračkim pravom imati pristup izvatcima iz privremenog središnjeg biračkog popisa za općinu Tomislavgrad kako bi provjerili i izvršili ispravku ili dopunu svojih podataka kod nadležnog tijela.

Izlaganje izvadaka iz privremenog središnjeg biračkog popisa će trajati 30 dana, od 07.06. do 07.07.2024. godine u Centru za birački popis u zgradi Općine Tomislavgrad, ured br. 43, svakim radnim danom od 9,00 do 15,00 sati.

Provjeru podataka iz privremenog biračkog popisa moguće je obaviti i putem internet stranice Središnjeg izbornog povjerenstva BiH – www.izbori.ba, podstranica „Jeste li registrirani”.

Podnošenje zahtjeva za određivanje i promjenu biračke opcije za raseljene osobe vrši se osobno u Centru za birački popis svakim radnim danom od 9,00 do 15,00 sati, do 23.07.2024. godine.

Ovaj plan bit će objavljen na oglasnoj ploči Općine Tomislavgrad, službenoj web stranici Općine Tomislavgrad www.tomislavgrad.ba i Radiju Tomislavgrad.

Općina Tomislavgrad

Objava Plan izlaganja izvoda iz privremenog središnjeg biračkog popisa prvi put se pojavila na Tomislav City.

Izvor: ( tomislavcity.com / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO