back to top

Otvorene Prijave za eCommerce Business Challenge!

AIESEC u Bosni i Hercegovini, u saradnji sa Bit Alliance i HulkApps, organizuje prvi poslovni izazov iz polja eCommerca. Ovaj jedinstveni događaj, nazvan eCommerce Business Challenge, pružit će srednjoškolcima i maturantima priliku da razviju svoje prve start-up ideje uz podršku iskusnih mentora iz Italije, Španije, Turske, Rumunije i Azerbejdžana.

ECommerce Business Challenge trajat će  od 22. jula do 2. augusta 2024. godine svakim radnim danom od 10 do 14 sati u prostorijama kompanije Hulk Apps na adresi Zmaja od Bosne 74.

Šta možete očekivati?

Tokom deset dana, učesnici će raditi na razvoju svojih start-up ideja pod mentorstvom mladih stručnjaka iz Italije, Španije, Turske, Rumunije i Azerbejžana. Poslovni izazov će kulminirati takmičenjem, gdje će najbolji timovi osvojiti vrijedne nagrade. Ovo je jedinstvena prilika za sve mlade inovatore da steknu praktično iskustvo i razviju svoje vještine u dinamičnom polju eCommerca.

Ko se može i kako prijaviti?

Prijaviti se mogu svi srednjoškolci i maturanti srednjih škola popunjavanjem ove veoma kratke informativne forme. Požurite i prijavite se jer je broj mjesta ograničen!

Ne propustite ovu priliku da budete dio prvog eCommerce Business Challenge-a i napravite prvi korak ka svojoj preduzetničkoj karijeri. Pridružite nam se i započnite svoju poslovnu avanturu

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO