back to top

Osobe teško povrijeđene u prometnim nesrećama u Tomislavgradu

12.06.2024. godine u 11.25 sati dogodila se saobraćajna nezgoda na magistralnom putu M 6.1. Tomislavgrad – Posušje, u mjestu Mrkodol, Tomislavgrad, sa većom materijalnom štetom i jedno teže povrijeđenom osobom u kojoj su sudjelovali: J. D. (2004) iz Tomislavgrada, upravljajući vozilom marke “VW Golf” registarskih oznaka A 25 M 027 i M. P. (1966) iz Varšave, Poljska, upravljajući motociklom marke “Harley Davidson” registarskih oznaka WY 137 G.

 

Vozač motocikla je zadobio teže tjelesne ozljede te je nakon pružene medicinske pomoći prevezen vozilom HMP DZ Tomislavgrad u Županijsku bolnicu u Livnu, a potom u KBC “Firule” u Splitu, na daljnje liječenje.

 

Očevid na mjestu saobraćajne nezgode obavili su službenici PU Tomislavgrad.

 

Također, 12.6. 2024. godine u 13.25 sati dogodila se saobraćajna nezgoda na magistralnom putu Tomislavgrad – Prisoje u mjestu Podgaj, Tomislavgrad, u kojoj je N.H. (1993) iz Tomislavgrada upravljajući vozilom “Opel Astra” reg. oznaka 031 K 541, u jednom trenutku izgubila kontrolu nad vozilom te sletjela sa kolnika, pri čemu je zadobila teže tjelesne ozljede a kao suvozač u vozilu se nalazila S.H. (1960) iz Tomislavgrada, koja je također zadobila teže tjelesne ozljede. Navedene su vozilom HMP DZ Tomislavgrad prevezene u Županijsku bolnicu u Livnu, gdje su zadržane na daljnjem liječenju.

 

Očevid na mjestu događaja obavili su službenici PU Tomislavgrad, na vozilu je pričinjena veća materijalna šteta.

Mupk10

Izvor: ( livnovine.com / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO