back to top

Općina Grude sklopila Povelju prijateljstva s općinom Dubrava

Općina Dubrava i Općina Grude su uspješno proveli dva EU projekta do sada, a načelnici Okroša i Grizelj vjeruju da će biti još takvih projekata u budućnosti.

Slijedeća tri dana Općina Dubrava slavi svoje najveselije dane. Ovogodišnjom proslavom Dana općine obilježava se i mali jubilej – 930 godina od prvog spomena Dubrave, koja se ponosi svojom prošlošću, ali s punim ponosom gleda prema budućnosti, poručio je načelnik Tomislav Okroša, koji je potpisao Povelju o prijateljstvu s Općinom Grude iz Bosne i Hercegovine, čija je delegacija predvođena načelnikom Ljubom Grizeljem i predsjedateljicom Općinskog vijeća Nives Tomas prisustvovala sjednici.

Prenosim vam iskrene i srdačne pozdrave iz Zapadne Hercegovine. Čestitam vam ovom prilikom ovako veliku obljetnicu, 930. rođendan, što je jako impresivno. Meni je izuzetno drago što smo u jednom kratkom roku došli do potpisivanja ove Povelje prijateljstva. Dubrava je naša prva općina prijatelj na području Zagrebačke Županije. Inicijativa je krenula od Ante Grizelja, koji je ujedno kum ovome prijateljstvu, poručio je načelnik općine Grude Ljubo Grizelj.

općina grude sklopila povelju prijateljstva s općinom dubrava općina grude sklopila povelju prijateljstva s općinom dubrava općina grude sklopila povelju prijateljstva s općinom dubrava općina grude sklopila povelju prijateljstva s općinom dubrava općina grude sklopila povelju prijateljstva s općinom dubrava

Post Općina Grude potpisala Povelju prijateljstva s općinom Dubrava je prvi puta viđen na Grude Online.

Izvor: ( www.grude-online.info / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO