Općina Čitluk nagradila učenike generacije

Načelnik Općine Čitluk, Marin Radišić, danas je organizovao prijem za učenike generacije iz škola na području općine Čitluk u Dvorani za sastanke Općine Čitluk. Ovaj tradicionalni prijem se održava povodom završetka školske godine, a prisustvovali su Mladen Mandžo, Marko Ćorić, Kristijan Milićević i Jelena Zubac, učenici generacije iz različitih škola u pratnji svojih ravnatelja.

Na početku prijema, načelnik Radišić je čestitao učenicima na sjajnim uspjesima tokom školovanja, uzornom ponašanju i postignućima na natjecanjima, dok su sami učenici podijelili svoje dojmove i planove za buduće obrazovanje.

Ravnatelji su također pohvalili učenike generacije, ističući da su ponos njihovih škola i općine. Načelnik Radišić je izrazio zadovoljstvo time što talentirani učenici iz osnovnih škola odabiru srednju školu u Čitluku te je izrazio nadu da će nastaviti postizati izvrsne rezultate kao srednjoškolci.

Učenici generacije su nagrađeni novčanim nagradama i darovima, a razgovaralo se i o infrastrukturnim projektima Općine Čitluk koji imaju za cilj poboljšanje uvjeta za obrazovanje.

Nisu bili prisutni učenik generacije OŠ fra Didak Buntić i ravnatelji zbog još uvijek trajajuće procedure izbora učenika generacije u toj školi.

The post Općina Čitluk nagradila učenike generacije appeared first on Općina Čitluk.

Izvor: ( citluk.ba / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO