Oni koji najbolje lažu: Horoskopski znakovi koji će vas lako prevariti

Možda zvuči gruba, ali ako uspiju preusmjeriti svoju sposobnost na pravi način, iskoristiti je na pravi način u svom privatnom životu ili poslu, to će im sigurno biti prednost koja može omogućiti napredak. Ova tri horoskopska znaka važe za najveće lažove:

Blizanci
Kao što se metafora može pretvoriti u alegoriju, tako i hronične laži Blizanaca mogu poprimiti oblik koji se naziva “foliranje”. Blizanci su dvostruki znak i veoma su dobri u pretvaranju. Njihove riječi treba uzeti s oprezom, pogotovo ako ne želite riskirati grešku. Uglavnom su šarmantni. Ponekad su čak i slađi od meda.

Vladaju govorničkom vještinom i umiju sve prezentirati na veoma lijep način. Njihova sklonost da ne govore istinu ponekad se reflektuje i na njihov način života. To često znaju iskoristiti, posebno kroz odabir zanimanja (odvjetnici, bankari, trgovci, prodavači).

Škorpija
Škorpije su veoma vješte u profesionalnom obmanjivanju. Dok vam lažu, neće ni trepnuti, a laž će biti tako dobro definirana unaprijed da neće biti potrebe za provjerom. Brzo razmišljaju, i ako ste mislili da je laž unaprijed smišljena satima ili danima unaprijed, grdno se varate. Ne libe se lagati, to smatraju svojim talentom i njeguju ga kako bi postigli bolje pozicije.

Riba
Možda ne lažu tako uvjerljivo kao Blizanci ili Škorpije, ali sigurno neće imati problema prevariti sugovornika, posebno ako im je to u interesu. Vode se svojim interesima koje ostvaruju lažima.

Ne stide se laži u emotivnoj sferi, pa će partneru biti potrebno dosta vremena da ih potpuno upozna i razotkrije od osobe kakvom su mislili da su. U poslu će lagati jer vole novac, moć, a savjest im neće biti smetnja jer su lagali. Za razliku od prvih dvoje, oni mogu lagati sa smiješkom, i uživati u uspjehu koji je njihova laž donijela, prenosi Naj portal.

BONUS VIDEO:

Članak ONI NAJBOLJE LAŽU Evo koji horoskopski znakovi će vas sa lakoćom prevariti prvi put je objavljen na Aloonline.ba.

Izvor: ( aloonline.ba / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO