back to top

Održan je drugi turnir u mini rukometu u organizaciji HRK Međugorje.

Drugog dana, u sklopu proslave Dana općine Čitluk, održan je drugi turnir u mini rukometu, koji je organizovao Hrvatski rukometni klub Međugorje u Gradskoj sportskoj dvorani Čitluk. Na turniru je učestvovalo tridesetak ekipa iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske, u pet kategorija.

Cilj turnira bio je promocija rukometa među mladima, pružajući im priliku za druženje i upoznavanje. Najbolje ekipe i istaknuti pojedinci u svakoj kategoriji nagrađeni su trofejima, medaljama i priznanjima.

U kategoriji najmlađih, mješovito, prvo mjesto osvojio je SRK Zrinjski, dok su drugo mjesto zauzeli HRK Međugorje 2, a treće RA Izviđač 1. Klara Vasilj proglašena je za najbolju vratarku, a Rita Zadro za najbolju igračicu.

HRK Međugorje je osvojio prvo mjesto u kategoriji djevojčica rođenih 2014. godine. Brigita Grbavac iz HRK Međugorje proglašena je za najbolju igračicu, dok je Petra Madžar iz RA Izviđač najbolja vratarka.

U istoj kategoriji za dječake, RA Izviđač 1 je bio prvi, HRK Međugorje drugi, a treći RK Opuzen. Nagradu za najboljeg igrača osvojio je Leni Ćeško (RA Izviđač), dok je za najboljeg vratara proglašen Niko Šarac iz HRK Međugorje.

HŽRK Zrinjski je dominirao u kategoriji „Djevojčice 2013.“, dok su rukometašice RA Izviđač bile druge, a HRK Međugorje trećeplasirane. Mihaela Šumatić je proglašena za najbolju igračicu, dok je Branka Matijašević iz RA Izviđač najbolja vratarka.

U istoj kategoriji za dječake, RA Izviđač 1 je bio prvi, HRK Međugorje drugi, a treći RK Metković Mehanika. Nagradu za najboljeg igrača osvojio je Domagoj Kraljević (RA Izviđač), dok je za najboljeg vratara proglašen Gabrijel Filipović iz HRK Međugorje.

Članak: Odigran drugi turnir u mini rukometu u organizaciji HRK Međugorje

Izvor: ( citluk.ba / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO