back to top

Odobreno zaduženje za kredit za izgradnju novog tlačnog cjevovoda i povećanje zapremine vodospreme na Jelinoj glavici

Na 38. sjednici Općinskog vijeća Čitluk, održanoj danas u Hotelu Brotnjo, donesene su važne odluke. Jedna od tih odluka je odobravanje kreditnog zaduženja Općine Čitluk kod Međunarodne banke za obnovu i razvoj (EBRD) za projekt rekonstrukcije tlačnog cjevovoda od crpne stanice u Biletić Polju do vodospreme Jelina glavica, te povećanje zapremine spomenute vodospreme.

Početak sjednice obilježile su uvodne napomene predsjednika Općinskog vijeća Čitluk, Predraga Smoljana, te usvajanje dnevnog reda. Nakon toga, usvojen je izvadak iz zapisnika prethodne sjednice, postavljena su vijećnička pitanja, a zatim je izvješće o radu Gradske ljekarne Čitluk predstavila Martina Martinac, ravnateljica ljekarne.

Dr. Ozana Medić, ravnateljica Doma zdravlja Čitluk, iznijela je informacije o radu ustanove u protekloj godini. Također, načelnik Općine Čitluk, Marin Radišić, objasnio je prijedlog odluke o kreditnom zaduženju za modernizaciju vodnih i sanitarnih usluga, s posebnim naglaskom na izgradnju novog tlačnog cjevovoda i povećanje zapremine vodospreme Jelina glavica.

Vijećnici su jednoglasno podržali odluke za rješavanje pitanja koja su pripremile Općinske službe, a na kraju je Predrag Smoljan informirao nazočne o implementaciji Ugovora o pružanju javnih vodnih usluga na području općine Čitluk u 2023. godini.

Objava Odobreno kreditno zaduženje za izgradnju novog tlačnog cjevovoda i povećanje zapremine vodospreme Jelina glavica pojavila se prvo na Općina Čitluk.

Izvor: ( citluk.ba / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO