back to top

Odobren projekt prekogranične saradnje općine Posušje i grada Velike Gorice

Općini Posušje i Gradu Velika Gorica odobren je projekt na Javni poziv Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije u sklopu Programa prekogranične suradnje između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Ukupno dodijeljeno sredstava za projekt iznosi: 79.100,00 eura.

Općina Posušje u svojem dijelu projekta ide na unaprjeđenje lokalne infrastrukture, odnosno nastavkom izgradnje i uređenja parka na Meljakuši 2 postavljanjem rasvjetnih tijela duž trim staze.

Ova prirodna zelena oaza idealno je odredište za rekreaciju i odmor za sve one koji žele uživati u prirodi a da pri tome ne moraju otići daleko izvan grada.

Žiteljima koji žele slobodno vrijeme provoditi u ovom parku već je na raspolaganju uređena staza za šetnju, kao i odmorišta s klupama za sjedenje, uz koje su instalirane i sprave za vježbanje. Uređen je prostor za najmlađe koji je opremljen ljuljačkama, toboganom i klackalicama, te asfaltirano košarkaško igralište, koje će uskoro biti i opremljeno.

Objava Odobren projekt prekogranična suradnja Općine Posušje i Grada Velike Gorice pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Izvor: ( www.posusje.info / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO