back to top

OD 10. MARTA SVE SE MIJENJA Stiže mlad Mjesec u Ribama: Pogledajte šta vas čeka

Mlad Mjesec u Ribama predstavlja izvanredno vrijeme za introspekciju, intuiciju i emocionalnu dubinu. Ribe su znak koji je povezan sa osjećanjima, saosjećanjem i maštovitim svijetom, dok mlad Mjesec označava početak, obnovu i potencijalni rast. Kada se ova dva elementa spoje, to donosi unutrašnje putovanje i mogućnosti za duhovni razvoj.

Mlad Mjesec u Ribama nas podstiče da se povežemo sa našim nesvjesnim, snovima i intuitivnim spoznajama. To je vrijeme kada možemo biti posebno osetljivi na energije oko sebe i duboko uroniti u svoje unutrašnje svjetove kako bismo pronašli inspiraciju i smjernice za svoj život.

Ribe su znak sa suptilnom prirodom, što znači da se tokom ovog perioda možemo osjećati skloni sanjarenju, maštanju ili osjećajima koji se mogu duboko ukorijeniti u našoj podsvijesti. Međutim, ovo takođe može biti vrijeme kada se otvaramo prema drugima i kada se osjećamo povezani sa kolektivnim emocijama.

Mlad Mjesec u Ribama takođe podstiče kreativnost i umjetnost. To je vrijeme kada možemo da pronađemo inspiraciju kroz različite umjetničke izraze ili kada se osjećamo posebno povezani sa prirodom i ljepotom oko nas.

Važno je koristiti ovaj period za duboko promišljanje i introspekciju. Možemo razmisliti o svojim željama, ciljevima i osjećajima i postaviti temelj za budućnost.

Takođe je važno praktikovati saosjećanje prema sebi i drugima, jer ovo može biti vrijeme kada se duboko uranjamo u naše emocionalne procese.

Mlad Mjesec u Ribama donosi sa sobom energiju koja nas podstiče da se povežemo sa našom intuitivnom stranom, osetimo dublje emocije i pronađemo inspiraciju kroz umjetnost i saosjećanje. Iskoristite ovaj period kako biste istražili svoju unutrašnju dubinu i postavili temelje za svoj duhovni rast i razvoj.

Mlad Mjesec imaće pozitivan uticaj na Ribe, Rakove i Škorpije, piše Informer.

RIBA

Pošto se mlad Mjesec događa u vašem znaku, u intervalu od naredne dvije nedjelje imate šanse da započnete nešto novo. Dakle, bilo kakav novi početak koji će vam značiti u budućnosti.

RAK

Mlad Mjesec u devetom polju je odličan za planiranje putovanja. Isto tako, možete da donesete odluku o dodatnom usavršavanju.

ŠKORPIJA

Idealan period za početak nove romanse ili pomak na emotivnom planu. Konačno ulazite u bolji period za ljubav!

BONUS VIDEO:

OD 10. MARTA SVE SE MIJENJA Stiže mlad Mjesec u Ribama: Pogledajte šta vas čeka Aloonline.ba.

aloonline.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO