back to top

Obavijest građanima: U srijedu dolazi do prekida u isporuci vode

 JP Parkovi d.o.o. Ljubuški uputili su slijedeću obavijest:

Obavještavamo korisnike javnog vodovoda Ljubuški, koji su priključeni na vodovodnu mrežu u području grada i gradskih naselja da će zbog radova na CS VITINA – demontaža starog i montaža novog mjerača protoke- DN 400, doći do prekida vode u periodu od 9 do 21 sat u srijedu 05. lipnja 2024. godine.

S obzirom da EP HZHB, Poslovnica Ljubuški ima planiranu obustavu el. energije za vodocrpilište radi radova na svojoj mreži, uskladili smo i naše radove sa istim kako ne bi dva puta dolazilo do obustave rada crpne stanice a time i vodoopskrbe.

Ukoliko tehničke mogućnosti dopuste puštanje vode, može se očekivati i ranije, a djelatnici vodovoda će pokušati određenim prespajanjima i vodospremama pokušati osigurati vodu potrošačima u navedenim područjima.

Nestanak vode može se osjetiti i u svim područjima koji su priključeni na vodovod putem prepumpnih sistema, pa se može očekivati i malo duži period obustave do uspostave normalnog režima vodoopskrbe. Prilikom ponovnog puštanja i dolaska vode moguće je da se javi kraće zamućenje, pa upozoravamo potrošače da obrate pažnju na isto. U tom slučaju ispustiti vodu na nekom potrošaču dok se ne izbistri. Molimo korisnike za strpljenje i hvala na razumijevanju.

NAPOMENA: Ukoliko vremenske prilike ne dopuste radove, isti se odgađaju, a o novim će se na vrijeme korisnici vodoopskrbe obavijestiti.

Zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju!

                                               

Objava Obavijest građanima: U srijedu prekid u isporuci vode pojavila se prvi put na RADIO LJUBUŠKI.

Izvor: ( radioljubuski.ba / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO