back to top

Nova geodetska oprema za Općinu Tomislavgrad

Dana 18. lipnja 2024. godine u prostorijama Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove organizirano je preuzimanje geodetske opreme koja je osigurana iz sredstava Projekta registracije nekretnina- Dodatno financiranje (RERP AF), koje se finansiraju kreditnim sredstvima Međunarodne Banke za obnovu i razvoj – IBRD, saopćeno je iz Općine Tomislavgrad.

Procedura javne nabave geodetske opreme za potrebe općinskih/gradskih službi nadležnih za geodetske poslove i katastar nekretnina te Federalnu upravu za geodetske i imovinsko-pravne poslove uspješno je okončana, a ovlašteni predstavnici jedinica lokalne samouprave (Općina Foča – Ustikolina, Općina Jablanica, Općina Tomislavgrad, Općina Vareš, Općina Olovo, Grad Ljubuški, Općina Bužim i Općina Sanski Most) i Federalne uprave su potpisali certifikate o primopredaji opreme i preuzeli 8 GNSS uređaja.

Oprema je nabavljena kako bi se omogućilo efikasnije i bolje funkcioniranje službi nadležnih za geodetske poslove i katastar nekretnina jedinica lokalne samouprave i Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove.

Pomoćnica općinskog načelnika za geodetske poslove, imovinsko – pravne poslove i katastar nekretnina, Marija Kovačević, je u ime Općine Tomislavgrad preuzela navedenu opremu u vrijednosti od 26.193,21 KM, navodi se u objavi Općine Tomislavgrad.

Objava Nova geodetska oprema za Općinu Tomislavgrad pojavila se prvi puta na Tomislav City.

Izvor: ( tomislavcity.com / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO