back to top

NEPRIKOSNOVENA KRALJICA HOROSKOPA: Dama rođena u ovom znaku osvaja sve pred sobom

Žena rođena u znaku Jarca je izuzetno jaka i moćna! Ono što bi mnoge muškarce slomilo, ona nosi s lakoćom i dostojanstvom. Ako se pokažete dostojni njene ljubavi, budite sigurni da će ona zagrijati vaše srce i dušu kao nijedna druga. Njen plamen odgovornosti, dužnosti i predanosti će gorjeti vječno.

Svakim danom pored nje postajete bolja verzija sebe, jer ona zrači snagom i autoritetom. Ona je ta koja je od vaše žablje prirode stvorila princa, koji sada uživa poštovanje i autoritet svuda oko sebe. Ona je to znala dok ste bili obična žaba, i pitala se – da li je žabac spreman da voli? Njena mašta ne luta u nerealnim fantazijama, jer zna najbolje.

Žena Jarac može prebroditi sve poteškoće, sačuvati mir i istrajnost. Može delovati hladno, ali ispod te površine skriva se dama sa odličnim smislom za humor. Dio svojih ambicija je spremna žrtvovati zbog porodice. Ljubav za nju nije igra – ozbiljna je i odlučna da odabere partnera koji je vrijedan njezinog srca.

Posvećena je i brine se za svog partnera, ali nikada neće izgubiti svoju nezavisnost niti ovisiti o njemu. Traži ravnopravnost i podršku u teškim trenucima. Njena strast i ljubav su duboke, a idealne partnere će nalaziti među Bikom, Devicom i Rakom, dok se dobro slaže i sa Škorpijom.

Karaktaristična je po svojoj klasičnoj ljepoti – visoke jagodice, izražajno lice, duboke oči i vitka figura. Njeno srce se ne osvaja olako, ljubav se rađa postepeno i kad se veže – to je za cijeli život. Njena ljubav je nepokolebljiva, bez obzira na vrijeme i udaljenost.

BONUS VIDEO:

Tekst preuzet sa stranice Aloonline.ba.

Izvor: ( aloonline.ba / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO