back to top

Naslovnica: Savjeti za početak juna – Kome je potrebno ulaganje u sebe, a kome će donijeti najviše profita?

Nedjeljni horoskop od 27. maja do 2. juna 2024. godine donošenje niz zanimljivih događaja, ali astrologija je spremila hitne savjete. Oni mogu vam pomoći da ostvarite zacrtane ciljeve, evo šta donosi horoskop:

OVAN

Ove nedjelje pokušajte da se ne preopterećujete. Odvojite vrijeme da se opustite, iskoristite priliku za meditaciju. Prijalo bi vam da vrijeme provedete na svježem vazduhu, ali po mogućnosti bez telefona. Samo muzika, vi i priroda.

BIK

Sada je vaše vrijeme da budete u centru pažnje, da privučete pažnju i da se usudite da uradite stvari koje su vam ranije bile nedostupne. Ovo je trenutak kada treba zadržati fokus na sebi i uložiti u sebe.

BLIZANCI

Budite ambiciozni ove nedjelje, maksimalno iskoristite sve prilike! Ostvarite svoje male i velike želje, to može biti i obično opuštanje sa svojim voljenima. Prijaće vam nova energija!

RAK

Ako želite da radite za sebe, sada je pravo vrijeme da počnete da preduzimate značajne korake u ovom pravcu. Ako ste zaposleni ili ne radite, razmislite kako drugačije možete da se ostvarite. Horoskop kaže da to može biti kroz neki hobi ili nešto drugo što volite, čak i ako vam to još ne donosi novac.

LAV

Sreća je sada na vašoj strani! Možete dobiti neočekivani novac, bonus ili ćete uspjeti da otplatite dug. U svakom slučaju, ne zaboravite zahvaliti za bilo kakve poklone. Što više cenite sadašnjost, to ćete više dobiti.

DJEVICA

Zapišite deset kvaliteta koje volite kod sebe. Može biti i više, ali ne manje od deset. Sada je jedino važno obratiti pažnju na sve ono čime ste zadovoljni. Ako ne možete napraviti listu, potražite savjet od svojih najmilijih. Fokusirajte se na pozitivno.

VAGA

Odličan period za dodatnu edukaciju, upis na kurs ili obuku. Ovo će vam unaprijediti zaradu, a samim tim ćete lakše ostvariti ono što ste zacrtali. Ne odustajte, čak i ako ste natrpani obavezama. Isplatit će vam se višestruko!

ŠKORPIJA

Očistite svoj dom. U idealnom slučaju, temeljno. Možda se trenutno ne osjećate prijatno kod kuće, a čišćenje će biti dobar lek. Ne samo da ćete imati svojih “pet minuta”, nego ćete dobiti i novu energiju i motivaciju za naredne poduhvate.

STRIJELAC

Ove nedjelje bi trebalo malo usporiti i više vremena provesti sami sa sobom i svojom porodicom. Pokušajte da se sada ne bavite užurbanim radom i društvenim aktivnostima. Za vikend očekujte lijepo iznenađenje!

JARAC

Dobar trenutak da naučite nešto novo. Ako imate djecu, onda je sjajno da to radite s njima, na primjer, zajedno istražite neku temu ili svoje vrijeme možete posvetiti nečemu što vas zanima. Odlična nedjelja za ljubav!

VODOLIJA

Držite se svojih riječi. Ne sumnjajte u svoju procjenu i ne dozvolite drugima da imaju uticaj na vas. Vaša intuicija može vam pomoći da donesete prave odluke, naročito ako se one tiču posla.

RIBE

Pazite na svoju ishranu ove nedjelje, posebno ako osjećate umor. Ovo je odličan period da uvedete zdrave navike koje lako mogu postati vaš stil života. Posavjetujte se s članom porodice, imaće mnogo toga korisnog za vas, prenosi Mondo.

BONUS VIDEO:

SAVJETI PRED POČETAK JUNA Ko ove nedjelje mora uložiti u sebe, a ko će zaraditi više nego ikad? Aloonline.ba.

Izvor: ( aloonline.ba / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO