back to top

NAJAVA: Promocija knjige ‘Povijesne istine 2’ Tihomira Dujmovića večeras u župnoj crkvi Gospe od Zdravlja.

Večeras, 27. svibnja 2024. godine, u dvorani župne crkve Gospe od Zdravlja s početkom u 19:30 sati, održat će se promocija knjige “Povijesne istine 2” autora Tihomira Dujmovića.

Na promociji će, uz autora, sudjelovati i povjesničar Igor Vukić te predstavljač dr. sc. Ivica Granić. Ovaj događaj pruža jedinstvenu priliku za sve ljubitelje povijesti da čuju zanimljive diskusije i uvide o važnim povijesnim temama obrađenim u knjizi.

“…Ovom knjigom Tihomira Dujmovića izvršili smo još jedan zadatak – da istine ostanu zapisane i nakon nas. Usprkos teškoćama koje smo imali u radu Udruge, od potpune cenzure našeg dvogodišnjeg rada od strane vladajućih i svih tzv. velikih medija, do nemogućnosti dobivanja dvorana za tribine i zastrašivanja ljudi koji pomažu u radu Udruge. Pobijedili smo sve zapreke i ostvarili objavljivanje hrvatskih povijesnih istina, a izlaskom ove knjige ta naša pobjeda postaje još slađa”, navodi professor emeritus dr. sc. Andrija Hebrang.

“Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže i budu dio ove značajne kulturne večeri”, poručili su organizatori.

Objava NAJAVA: Promocija knjige ‘Povijesne istine 2’ Tihomira Dujmovića večeras u župnoj crkvi Gospe od Zdravlja pojavila se prvi puta na Neum.online.

Izvor: ( neum.online / Mostarski.info )

Izvor: ( mostarski.info / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO