back to top

Mladi mostarski glumac o predstavi “Balkanika”: Uvjeren sam da će oduševiti publiku

Snimanje druge sezone bh. serije “Balkanika” je skoro završeno, a po glumačkoj postavi i scenama sa seta, očekuje nas još jedna domaća poslastica.

Ovaj poduhvat pripada Marini i Luki Mamuzi, poznatima kao “Jure i Mate”, čija je prva sezona oduševila publiku sa više od tri milijuna gledatelja.

 

Mladi mostarski glumac Stefan Ajvaz otkriva svoje dojmove sa snimanja, iznoseći radost zbog svoje prve glumačke uloge u ovoj seriji. Ulogu je dobio nakon susreta sa redateljem i scenaristom na zajedničkom događaju.

 

Drugi dio “Balkanike”, koji će biti prikazan kao film, je priča o životu kriminalaca sa dubljom porukom za publiku diljem regije.

 

Osim toga, glumačka ekipa uključuje velika imena sa bh. scene, poput Slavena Knezovića, Mirvada Kurića, Aleksandra Seksana i mnogih drugih. Projekat uključuje i nagradu dobitnika Hrvoja Bazine i snimatelje iz BiH.

 

Ajvaz ističe važnost iskustva koje je stekao od iskusnih kolega na setu, te suradnju i podršku tokom cijelog procesa snimanja.

 

Uprkos tome što se snimanje bliži kraju, mladi glumac iz Mostara naglašava da će ponijeti lijepe uspomene sa seta Balkanike.

 

Većina serije je snimljena u Livnu, Tomislavgradu, Zagrebu, Glamoču, a dio će biti snimljen i na otoku Pagu.

 

Točan datum premijere “Balkanike 2” još nije poznat, ali se nadamo da će se gledatelji strpljivočekati na nastavak, koji će sigurno biti vrijedan čekanja.

Jabuka.tv

 

 

Izvor: ( livnovine.com / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO