back to top

MIZ Livno: Darovane prvorođene bebe povodom Nove hidžretske godine

Tradicijski, Medžlis Islamske zajednice (MIZ) Livno zajedno sa Odjelom za brak i obitelj već sedmu godinu zaredom obilježava početak Nove hidžretske godine posjetom Odjelu za porođaje u županijskoj bolnici u Livnu kako bi darovali prvorođenu bebu.

Ove godine, u posjeti su bili glavni imam hfz. Mahir-ef. Kevrić i muallima Šejla M.K.

Prvog dana Nove godine, dvije majke su donijele na svijet prekrasne djevojčice, te su obje majke primile simbolične poklone kao gest pažnje od strane MIZ Livno.

“Zahvaljujemo divnim mamama koje su nas srdačno primile i omogućile nam da podijelimo njihovu radost. Hvala Mirnesi Đugum i Nini Penić, majkama prekrasnih djevojčica. Želimo im brz oporavak, a njihovim bebama puno sreće i blagoslova u budućnosti” – izjavila je koordinatorica Odjela za brak i porodicu, muallima Šejla M.K.

Glavni imam je zahvalio upravi Odjela za ženske bolesti i porođaje u županijskoj bolnici „Dr. Fra Mihovil Sučić“ u Livnu, na čelu s prim. Draženom Vrdoljakom, dr. med. specijalistom ginekologije i glavnom medicinskom sestrom Eminom Kanižom, bacc. zdravstva, na srdačnom prijemu i mogućnosti da organiziraju ovu posjetu. Naglasio je važnost zajedničkog radovanja novim životima i dijeljenju radosti s drugima, te podsjetio da su nam ponekad potrebni specifični trenuci poput ovog kako bismo se prisjetili kako je divno dijeliti radost.

U ime Medžlisa IZ Livno, svima je zaželjeno sreću, uspjeh i obilje Božjeg blagoslova u Novoj hidžretskoj 1446. godini.

(Preporod.info)

miz livno: darovane prvorođene bebe povodom nove hidžretske godine
Vrtlarija Šarić Livno

Izvor: ( relax-portal.info / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO