Malonogometaši Rame izrazito uvjerljivi protiv FC Velež iz Mostara

Nova pobjeda i važni bodovi za igrače HMNK Rama.

Malonogometaši HMNK Rama u nedjelju 11. veljače 2024. godine ugostili su ekipu FC Velež iz Mostara.  Utakmica je odigrana u Sportskoj dvorani u Prozoru uz veliku podršku domaće publike.

Malonogometaši Rame su ozbiljno ušli u utakmicu te se odmah na početku vidjelo u kojem smjeru će ići ova utakmicu. Ozbiljan pristup tijekom cijele utakmice, unatoč određenom pritisku gostiju iz Mostara u pojedinim dijelovima utakmice, donio je nove vrijedne bodove.

Utakmica je bila zanimljiva s dosta pogodaka. Rama je slavila rezultatom 9:4. U listu strijelaca za HMNK Rama upisali su se Marko Zadrić, Mario Budimir, Nermin Kahvedžić, Duje Nevistić i Ivan Juričić. Za FC Velež golove su postigli Haris Mezit i Azer Hebibović.


Ovom pobjedom HMNK Rama je preskočila FC Velež te se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji što joj daje dobre šanse za ulazak u fazu doigravanja za višu razinu natjecanja.

Publika je mogla uživati u dobrim potezima igrača, zanimljivim proigravanjima i pogodcima, a to je znala nagraditi i pljeskom. Očekivati je na svakoj slijedećoj domaćoj utakmici ovakvu i jaču podršku navijača HMNK Rama.

U slijedećem kolu HMNK Rama gostuje u Livnu 17. veljače 2024.  kod ekipe MNK Čulin Mlin.

malonogometaši rame izrazito uvjerljivi protiv fc velež iz mostara

malonogometaši rame izrazito uvjerljivi protiv fc velež iz mostara

malonogometaši rame izrazito uvjerljivi protiv fc velež iz mostara malonogometaši rame izrazito uvjerljivi protiv fc velež iz mostara malonogometaši rame izrazito uvjerljivi protiv fc velež iz mostara malonogometaši rame izrazito uvjerljivi protiv fc velež iz mostara malonogometaši rame izrazito uvjerljivi protiv fc velež iz mostara malonogometaši rame izrazito uvjerljivi protiv fc velež iz mostara malonogometaši rame izrazito uvjerljivi protiv fc velež iz mostara malonogometaši rame izrazito uvjerljivi protiv fc velež iz mostara malonogometaši rame izrazito uvjerljivi protiv fc velež iz mostara malonogometaši rame izrazito uvjerljivi protiv fc velež iz mostara malonogometaši rame izrazito uvjerljivi protiv fc velež iz mostara malonogometaši rame izrazito uvjerljivi protiv fc velež iz mostara malonogometaši rame izrazito uvjerljivi protiv fc velež iz mostara malonogometaši rame izrazito uvjerljivi protiv fc velež iz mostara malonogometaši rame izrazito uvjerljivi protiv fc velež iz mostara malonogometaši rame izrazito uvjerljivi protiv fc velež iz mostara malonogometaši rame izrazito uvjerljivi protiv fc velež iz mostara malonogometaši rame izrazito uvjerljivi protiv fc velež iz mostara malonogometaši rame izrazito uvjerljivi protiv fc velež iz mostara malonogometaši rame izrazito uvjerljivi protiv fc velež iz mostara malonogometaši rame izrazito uvjerljivi protiv fc velež iz mostara malonogometaši rame izrazito uvjerljivi protiv fc velež iz mostara malonogometaši rame izrazito uvjerljivi protiv fc velež iz mostararamski-vjesnik.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO