back to top

Mališani iz Posušja osvojili treće mjesto na državnom takmičenju Sportskih igara mladih.

Učenici i učenice 3.e razreda Osnovne škole Ivana Mažuranića u Posušju pod nazivom “Baby Lasagne” osvojili su treće mjesto na državnom nivou u sportskim igrama mladih u kategoriji “Graničar”.

Put do ovog uspjeha započeo je boravkom u hotelu Hollywood u Sarajevu, gdje su se zajedno sa učiteljicom Ivanom Pašalić pripremali za natjecanje. Zahvaljujući entuzijazmu učiteljice, ekipa je stigla na natjecanje i osvojila medalje, stvarajući nezaboravne trenutke koji će pamtiti cijeli život.

Obilazak glavnog grada, druženje s kolegama, igre i osvajanje medalja predstavljaju neprocjenjivo iskustvo za mlade natjecatelje, pokazujući kako zajedničkim trudom i vjerom u uspjeh mogu postići velike stvari.

Pored toga, ističe se i uspjeh učenice Sabine Bešlić iz Osnovne škole Franice Dall’era u Viru, koja je osvojila drugo mjesto u kategoriji “Atletika”. Velike pohvale idu i učiteljici Ljiljani Pirić, koja je svoje vrijeme posvetila vodeći djecu iz škole u Rakitnu na natjecanje.

Naš portal zabilježio je neke od najboljih trenutaka s natjecanja, ističući važnost sportskih igara mladih koje okupljaju djecu iz cijele Bosne i Hercegovine pod sloganom “Igre su zakon!”

Objava Posuški mališani osvojili treće mjesto na državnom natjecanju u sportskim igrama mladih pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Izvor: ( www.posusje.info / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO