back to top

Mališani iz Posušja osvojili treće mjesto na državnom natjecanju u Sportskim igrama mladih.

Učenici i učenice 3.e razreda Osnovne škole Ivana Mažuranića u Posušju, poznati kao “Baby Lasagne”, osvojili su odlično treće mjesto na državnom nivou u sportskim igrama mladih u kategoriji “Graničar”.

Njihov put do uspjeha počeo je boravkom u hotelu Hollywood u Sarajevu, gdje su, zajedno sa svojom učiteljicom Ivanom Pašalić, uživali u pripremama za natjecanje. Iako je bio upitan njihov odlazak na državno natjecanje, završilo se s osvajanjem medalja zahvaljujući naporima njihove učiteljice, Ivane Pašalić, koja je osigurala dolazak ekipe na ovaj važan događaj koji će učenici 3.e pamtiti cijeli život.

Posjeta glavnom gradu Bosne i Hercegovine u pratnji vodiča, druženje s kolegama iz drugih gradova, zabava i igre pred publikom te na kraju osvajanje medalja u konkurenciji od više od 50 škola, ne mogu se dovoljno opisati riječima. Ovi mladi ljudi su pokazali da se zajedničkim radom i trudom mogu postići velike stvari, uz vjeru u uspjeh kao ključni faktor u postizanju ciljeva.

Pored ovog uspjeha, važno je naglasiti i pojedinačan uspjeh učenice Sabine Bešlić iz Osnovne škole Franice Dall’era u Viru, koja je osvojila drugo mjesto u kategoriji “Atletika” u Sarajevu u pratnji učiteljice Mare Galić. Također, pohvale idu učiteljici Ljiljani Pirić, koja je posvetila vrijeme i dovela djecu iz škole u Rakitnu na natjecanje.

Naš portal je zabilježio neke od najboljih trenutaka sa natjecanja. Sportske igre mladih se već 14 godina održavaju okupljajući djecu iz svih dijelova Bosne i Hercegovine pod sloganom “Igre su zakon!”

Objava Posuški mališani osvojili treće mjesto na državnom natjecanju u sportskim igrama mladih pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Izvor: ( www.posusje.info / Mostarski.info )


Izvor: ( mostarski.info / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO