back to top

Konkurs za posao: Partner MKF u potrazi za dodatnim zaposlenicima

Partner Mikrokreditna Fondacija pruža usluge mikrokreditiranja u Bosni i Hercegovini. Mikrokreditne operacije su počele u travnju 1997. godine uz podršku Mercy Corps/Scottish European Aid. Partner MKF ima preko 270 zaposlenika koji rade u 69 ureda širom Bosne i Hercegovine.

Naša misija je biti finansijski partner svakom pojedincu, domaćinstvu i preduzetniku koji želi da kroz mudro zaduživanje pretvori svoje ideje u djela i zadovolji svoje potrebe za boljim životom i uspješnijim poslovanjem. Transformiramo živote običnih ljudi i malih preduzeća, omogućavajući im brz pristup finansijskim resursima kako bi ostvarili svoje snove i stvorili održive poslovne prakse. Naša posvećenost zaštiti životne sredine i podrška energetskoj tranziciji dodaje dodatni smisao našem radu, jer težimo ka izgradnji svijeta u kojem prosperitet ide ruku pod ruku sa očuvanjem planete. Podstičemo i podržavamo digitalnu transformaciju kako bismo osigurali da naša zajednica bude u koraku sa modernim tehnološkim napretkom i da svaki pojedinac i mikro preduzeće imaju pristup digitalnim alatima koji će im pomoći da ostvare svoje ciljeve. Inspirirani smo idejom da zajedno oblikujemo bolju budućnost u kojoj pojedinci i preduzeća mogu rasti. Vrijednosti koje Partner promoviše u radu sa korisnicima mikrokredita i zaposlenicima su: timski rad, iskrenost, jednakost, odgovornost i učenje.

Želite karijeru u timu jedne od vodećih mikrokreditnih fondacija u BiH? Želite stjecati nova iskustva, dinamičan i kreativan posao? Raditi u skladu sa najnovijim svjetskim praksama, sve u cilju ličnog i profesionalnog napretka?

Drago nam je pozvati vas da se prijavite na sljedeći

Oglas za zapošljavanje na poziciji:

Kreditni službenik/kreditni službenik junior – ukupno 4 izvršitelja

Područje rada:

 • 1. Općine Čitluk, Grude, Posušje, Široki Brijeg – 1 izvršitelj
 • 2. Općine Trebinje i Ljubinje – 1 izvršitelj
 • 3. Općine Odžak, Vukosavlje, Modriča – mjesne zajednice Dugo polje, Botajica, Garevac, Toliša, Miloševac, Krčevljani, Modriča II – 1 izvršitelj
 • 4. Općina Jajce – mjesne zajednice Mile, Carevo polje, Skela, Volijak, Bravnice, Vinac, Biokovina, Krezluk, Pijavice – 1 izvršitelj

GLAVNE ODGOVORNOSTI:

Promocija, izdavanje i održavanje kvaliteta kreditnog portfolia usmjerenog na individualno komercijalno mikrokreditiranje osoba koje žele pokrenuti ili proširiti posao, čiji poslovi su održivi, ili koji žele poboljšati uslove i kvalitet života. Pružanje usluga Partnera na terenu, direktnim kontaktom sa potencijalnim korisnicima mikrokredita, kao i putem poslovnih partnera sa kojima se zaključuje ugovor o poslovnoj saradnji (udruženja, udruženja, proizvođači, privredni subjekti).

UVJETI ZA PRIJAVU:

 • Kreditni službenik VSS (ECTS 180 bodova),
 • Kreditni službenik junior SSS (IV stupanj),
 • Poželjno 1 godina radnog iskustva na poslovima prodaje/mikrofinancija,
 • Aktivno poznavanje rada sa MS Office aplikacijama,
 • BiH državljanstvo,
 • Vozačka dozvola B kategorije i dobro vozačko iskustvo,
 • Da kandidat živi na području rada za koji se prijavljuje, da poznaje veći broj domaćinstava i ekonomske prilike na navedenom području rada,
 • Organizacijske, prezentacijske, komunikacijske i pregovaračke sposobnosti, izražena kreativnost, fleksibilnost, visoka motiviranost, sposobnost rada u timu, spremnost na terenski rad koji je obavezan, spremnost na kontinuiranu edukaciju.

NUDIMO:

 • Radni odnos na neodređeno vrijeme, osim za područje rada na općinama Odžak, Vukosavlje i Modriča gdje je rad na određeno vrijeme (maksimalno 24 mjeseca odnosno do povratka radnice sa bolovanja),
 • Probni rad u trajanju od 3 mjeseca sa mogućnošću produženja do maksimalno 6 mjeseci,
 • Stimulacije za postignute rezultate,
 • Efikasnu tehničku i materijalnu podršku.

OD KANDIDATA OČEKUJEMO:

 • Da su pouzdani i motivirani za rad,
 • Da su fleksibilni u smislu radnog vremena i mjesta rada,
 • Da su spremni da rade u timovima,
 • Da su spremni na kontinuiran rad na terenu,
 • Da su spremni na kontinuiranu edukaciju i kontinuiran aktivni doprinos.

Ako ste zainteresovani da se pridružite našem timu, molimo vas da se prijavite isključivo elektronskim putem za poziciju:

Kreditni službenik/kreditni službenik junior za rad na području općina Čitluk, Grude, Posušje i Široki Brijeg putem linka:

https://forms.office.com/e/63Ni17pist

Kreditni službenik/kreditni službenik junior za rad na području općine Trebinje putem linka:

https://forms.office.com/e/tyyMGRCnju

Kreditni službenik/kreditni službenik junior za rad na području općine Modriča putem linka:

https://forms.office.com/e/gyMdZk2dJz

Kreditni službenik/kreditni službenik junior za rad na području općine Jajce putem linka:

https://forms.office.com/e/h7XLDM6QZ7

Oglas ostaje otvoren dok se pozicije ne popune.

Zadržavamo pravo da razgovor i testiranje obavimo samo sa kandidatima koji uđu u uži izbor. Dostavljanjem prijave kandidati daju saglasnost Partner Mikrokreditnoj Fondaciji Tuzla da njihove lične podatke, navedene u prijavi, može obrađivati u svrhu sprovođenja postupka zapošljavanja i na osnovu tih podataka vršiti provjere ličnih karakteristika i profesionalnih referenci kod bivših poslodavaca, tražiti podatke iz službenih evidencija nadležnih državnih organa, te nakon završetka postupka zapošljavanja ove podatke pohraniti u svojim službenim evidencijama na period od 6 mjeseci.

Za više informacija možete se javiti putem telefona 035 300 250 ili besplatne info linije na broj: 080 020 207.

Više o nama možete saznati na našoj web stranici: www.partner.ba

PR Članak!

Post Natječaj za posao: Partner MKF traži više radnika je prvi puta viđen na Grude Online.

Izvor: ( www.grude-online.info / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO