Koncert Miroslava Škore povodom Dana domovinske zahvalnosti u Viru Posušju

Za 24. proslavu Dana pobjede, domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, Mjesna zajednica Vir priprema veliki koncertni spektakl.

Stadion Malo polje u Viru ponovo će ugostiti najbolje domaće izvođače. Nakon prošlogodišnjeg uspješnog nastupa grupe Dalmatino, ove godine dobru atmosferu najavljuje koncert Miroslava Škore.

Najpoznatiji kantautor tamburaške i pop glazbe, Miroslav Škoro, nastupit će nakon duže pauze na glazbenoj sceni Hercegovine. Koncert je zakazan za nedjelju, 4. kolovoza. Ulaznice će biti dostupne u prodaji početkom srpnja.

„Sa ponosom najavljujemo jedinstven glazbeni spektakl koji će obogatiti proslavu Dana Domovinske zahvalnosti u našem Viru. Pozivamo vas da uživate u glazbenom doživljaju koji nam priređuje Miroslav Škoro, jedan od najprepoznatljivijih glazbenika naše domovine. Stadion će ponovno postati epicentar pozitivne energije, ljubavi prema domovini i glazbi koja dotiče srca. Očekujemo da će ovaj događaj nadmašiti sva očekivanja, s obzirom na veliki interes za koncert“, poručili su organizatori iz Mjesne zajednice Vir.

Napomenimo da će DJ Mateo prirediti veliku zabavu prije i nakon koncerta.

Više informacija o prodaji ulaznica bit će dostupno početkom srpnja.

Objava Vir Posušje: Veliki koncert Miroslava Škore povodom Dana domovinske zahvalnosti pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Izvor: ( www.posusje.info / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO