back to top

Jozo Klišanin u kolicima s prijateljima iz Podhuma kod Livna hodočasti u Međugorje.

Grupa od šest mladih iz Podhuma kod Livna uputila se na hodočašće u Međugorje kako bi posjetili Kraljicu Mira. Posebnost ovog putovanja je što je među njima i Jozo Klišanin, koji se kreće u kolicima.

„Ovo hodočašće za nas predstavlja duhovno putovanje, ne samo fizičko. Želimo poslati poruku nade i vjere, pokazati da uz podršku i nepokolebljivi duh duhovne i fizičke prepreke mogu biti prevladane. Naše putovanje pokazuje kako međusobna pomoć i razumijevanje mogu postati snaga koja nadilazi tjelesne ograničenosti“, rekla je Jelena Roguljić za Radiopostaju Mir Međugorje.

Jozo Klišanin, Andrea Miloloža, Delfa Klišanin, Pavao Pavlinović, Josip Magić i Jelena Roguljić krenuli su iz Župe Podhum u srijedu ujutro te očekuju da će stići u Međugorje u petak oko podne.

„Otišli smo naše Majci, Kraljici Mira s osobnim zavjetima i nadamo se da će nam biti uslišano. Planiramo se ispovjediti, prisustvovati misi, posjetiti Brdo ukazanja… Ja osobno dolazim u Međugorje barem dva puta godišnje i ne mogu dovoljno opisati koliko mi je Majka Marija pomogla i koliko mi je puta uslišala molitve. Vjerujem da se i moji prijatelji slažu sa mnom kada kažem da je posjet Međugorju neopisivo iskustvo koje bi svaki vjernik trebao doživjeti kako bi shvatio zašto je toliko posebno“, kazala je Jelena Roguljić, a cijeli razgovor možete poslušati na audiozapisu Radiopostaje Mir Međugorje.

Post Jozo Klišanin u kolicima sa svojim prijateljima iz Podhuma kod Livna kojima je hodočašće u Međugorje prvi put se pojavio na stranici Tomislav City.

Izvor: ( tomislavcity.com / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO