back to top

Jozo Klišanin s prijateljima iz Podhuma kod Livna u kolicima hodočasti u Međugorje

Šestero mladih iz Podhuma kod Livna uputilo se na hodočašće Kraljici Mira, u Međugorje. Posebnost ovog putovanja je što s njima ide Jozo Klišanin, koji se kreće u kolicima.

„Ovo hodočašće za nas predstavlja duhovno putovanje, a ne samo fizičko kretanje. Želimo poslati poruku nade i vjere, pokazati da se duhovne i fizičke prepreke mogu prevladati uz podršku i upornost. Naša avantura pokazuje kako međusobna pomoć i razumijevanje mogu postati snaga koja nadilazi sve tjelesne ograničenosti“, izjavila je Jelena Roguljić za Radiopostaju Mir Međugorje.

Jozo Klišanin, Andrea Miloloža, Delfa Klišanin, Pavao Pavlinović, Josip Magić i Jelena Roguljić krenuli su iz Župe Podhum u srijedu ujutro, i planiraju stići u Međugorje u petak oko podneva.

„Odlazimo našoj Majci, Kraljici Mira s osobnim zavjetima i nadamo se da će nam biti uslišano. Planiramo se ispovjediti, sudjelovati na misi, posjetiti Brdo ukazanja… Mogu reći u ime svih da barem dva puta godišnje posjećujem Međugorje i ne mogu opisati koliko puta mi je Majka Marija pomogla i koliko mi je molitve uslišala. Vjerujem da će se moji prijatelji složiti sa mnom kad kažem da je Međugorje nešto što se ne može opisati riječima i da bi svaki vjernik trebao posjetiti Međugorje kako bi to doživio“, rekla je Jelena Roguljić.


Izvor: ( relax-portal.info / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO