back to top

JOSIP SESAR PONOVO OBJAVIO POPIS: Luka Božić i talentirani Livnjak nisu na listi

Hrvatski košarkaški izbornik Josip Sesar objavio je spisak od 17 reprezentativaca koji će u grčkom Pireju igrati kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre.

Na Sesarovom spisku su: Goran Filipović, Borna Kapusta, Krešimir Radovčić, Jaleen Smith, Filip Krušlin, Toni Perković, Mario Hezonja, Mateo Drežnjak, Toni Nakić, Dario Šarić, Dario Drežnjak, Boris Tišma, Tomislav Buljan, Ivica Zubac, Danko Branković, Ivan Vraneš, Krešimir Ljubičić.

“Ovo su igrači voljni da se odazovu pozivu hrvatske reprezentacije i koji žele svojim radom doprinijeti nacionalnom timu. U ponedjeljak uveče se okupljamo u Zagrebu, a nakon šest dana putujemo u Opatiju gdje ćemo imati bazu i gdje ćemo igrati pripremni turnir s reprezentacijama Poljske i Brazila. Dario Šarić i Ivica Zubac će nam se pridružiti u Opatiji jer zbog NBA pravila ne mogu učestvovati u pripremama do 17. juna”, rekao je izbornik i dodao:

“Moji saradnici i ja se radujemo pripremama, svi igrači na spisku su spremni i nestrpljivo iščekuju početak. Znamo da neće biti lako, ali rad u hrvatskoj reprezentaciji uvijek ima posebno mjesto u srcima, povezuje i donosi dodatnu snagu.”, izjavio je Sesar.

 

Zanimljivo je što se na spisku ponovno nije našao igrač Zadra i dvostruki MVP e ABA lige Luka Božić, ali ni Karlo Matković te Luka Šamanić.

Hercegovina.info

josip sesar ponovo objavio popis: luka božić i talentirani livnjak nisu na listi
Vrtlarija Šarić Livno

Izvor: ( relax-portal.info / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO