back to top

Još malo do koncerta duhovne muzike “Vjerujem 2024”

Brojimo još malo, preostalo je 10 dana do humanitarnog koncerta duhovne glazbe “Vjerujem 2024” na stadionu Pod Bijelim Brijegom u Mostaru. Prije same manifestacije, želimo vam predstaviti nešto na čemu smo vrijedno radili u posljednje vrijeme, nešto što će sigurno dirnuti vaša srca.

Zajedno sa timom iz udruge Mi ViDiMo, Centra Marija Naša Nada iz Širokog Brijega i Udruge Susret iz Čitluka, predstavljamo priču koja je srž ovogodišnjeg događaja “Vjerujem 2024”. Ova priča ima za cilj prikazati borbu i snove naših malenih, te istovremeno promovirati zajedništvo koje može poboljšati njihov život.

Velika zahvalnost svima koji su sudjelovali u ovom projektu: prije svega malim anđelima Anđi i Filipu, njihovim roditeljima, studiju MASS za audio produkciju, BONKproduction za video spot i produkciju, našim pjevačima i glazbenicima, te cijelom timu mladih pjevača ViDeMus i Josipu Drinovcu na odličnoj suradnji.

Posebno hvala Zlatanu Stipišiću Gibonniju čija nas je predivna pjesma inspirirala za ovaj projekt.

Unaprijed hvala svim medijima i svima koji podržavaju i, nadamo se, nastavit će podržavati Udrugu Otac. Pozivamo sve ljude dobra srca da 8.0.2024. od 20h budu dio događaja “Vjerujem 2024” i pomognu u prikupljanju sredstava za projekte udruge Otac i rad našeg centra u Mostaru.

Udruga Otac

Objava Još malo do koncerta duhovne glazbe “Vjerujem 2024” prvi put se pojavila na Tomislav City.

Izvor: ( tomislavcity.com / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO