back to top

Inovativna ideja: Dostava kozjeg mlijeka

Neki proizvodi se često zanemaruju iako su izuzetno korisni i zdravi. Jedan od takvih proizvoda je kozje mlijeko. Uzimanje kravljeg mlijeka postalo je dominantno, potiskujući ostale vrste mlijeka u pozadinu.
Kozje mlijeko se koristi kao lijek za razne bolesti poput bronhitisa, srčanih oboljenja, alergija, jačanje pluća i dišnog sistema, te bolesti žuči i žučnih kamenaca. Ovo mlijeko ima nisku razinu alergena i vrlo je lako probavljivo. Više informacija o ljekovitosti kozjeg mlijeka možete pronaći ovdje: Kozje mlijeko – jedna od najzdravijih namirnica
Tokom našeg obilaska fotografijom naišli smo na zanimljivu ideju. U jednoj popodnevnoj šetnji zatekli smo Krunoslava Andričića kako vodi stado koza i ovaca na ispašu u dolini Dubo, skrivenoj između obronaka Vrana i Ljubuše.
Nekada smo pisali o ovom mladom čovjeku koji se bori da ostane vjeran sebi i bude svoj vlastiti gazda. Njegov trud se isplatio, a sada ima podršku svoje supruge Andree, koja je zamijenila Zagreb dolinom Dubo u Rami. Njihova ljubav se nastavila uzgojem stada koza i ovaca.
<ul>
<li>ideja koja će vas oduševiti: dostava kozjeg mlijeka</li>
</ul>
Oni planiraju dostavljati kozje mlijeko na kućnu adresu pored uzgoja jarića i janjaca. Krunoslav ističe da je ovo zdravo mlijeko te da bi voljeli nuditi dostavu prema dogovoru s potencijalnim kupcima.
<ul>
<li>ideja koja će vas oduševiti: dostava kozjeg mlijeka</li>
</ul>
Osim inherentnih ljekovitih svojstava kozjeg mlijeka, trava i grmlje koje koze pasu dodaju dodatne ljekovite sastojke.
Optimistična ideja ove obitelji budi nadu kako će njihov trud donijeti rezultate. Krunoslav ističe da su spremni dostavljati kozje mlijeko na kućnu adresu od 15.06. do 15.10., te poziva zainteresovane da se jave na navedeni broj telefona za više informacija.
<ul>
<li>ideja koja će vas oduševiti: dostava kozjeg mlijeka</li>
</ul> <ul>
 <li>ideja koja će vas oduševiti: dostava kozjeg mlijeka</li>
</ul>Mostarski.info )

Izvor: ( mostarski.info / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO