back to top

Hvala Humanitarnoj udruzi “Kap ljubavi” i načelniku Begiću iz Općine Posušje!

Veliko hvala načelniku Općine Posušje, gospodinu Begiću, na srdačnom prijemu naših fra Đoke i Jelene, volonterke iz Posušja.

Nadamo se uspješnoj saradnji. Također, zahvaljujemo se svim Posušanima što se aktivno uključuju u akciju prikupljanja donacija za Benin. Jelena nam je prenijela da je jedna od pet volonterki koje uskoro idu volontirati u Benin, a to je Jelena Galić! Hvala Vam što podržavate našu akciju!

Duhovno humanitarna udruga “Kap Ljubavi”

Općina Posušje – ured načelnika

Načelnik općine Posušje Ante Begić i pomoćnica načelnika Ivanka Arapović

Galić, danas su se sastali u zgradi Općine s predsjednikom i voditeljem udruge “Kap ljubavi”, fra Jozom Radošom – Đokom i Jelenom Galić, volonterkom udruge iz Tomislavgrada.

U tom susretu gosti su im kratko predstavili udrugu i hvalevrijednu humanitarnu akciju za sirotište u Beninu.

Jelena, Mara Čuić, Josipa Perković, Tomislava Dukić i Dražana Perković, zajedno s Jelenom Galić, Posušankom, odlaze volontirati u Dom Sv. Ivana Pavla II. u selu Hondji, gdje su djevojčice bez odgovarajuće roditeljske skrbi. “Kap ljubavi” također pomaže i djecu izvan sirotišta.

Ovo sirotište je osnovano 2015. godine nakon poplave koja je pogodila južni dio Benina, ostavivši mnogu djecu bez roditelja i osnovnih sredstava za život.

Načelnik Begić je izrazio zadovoljstvo što će Općina Posušje podržati ovu plemenitu akciju, te pozvao sve stanovnike da se uključe putem humanitarnog telefona 092 890 885. Doniranjem 2 KM putem ovog broja pomažete najugroženijima u Beninu, a donacije možete uplatiti i na žiro račun:

Donacije za Afriku:

Naziv računa: Duhovno humanitarna udruga “KAP LJUBAVI” Tomislavgrad-BiH
Broj računa: 3382302263480310
IBAN: BA393382304863481793
SWIFT: UNCRBA22
Banka: UniCredit Bank BOSNA I HERCEGOVINA
Adresa banke: KARDINALA STEPINCA BB, MOSTAR, BIH

Izvor: ( www.tomislavnews.com / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO