back to top

Hercegbosanska županija dobila najdigitalnijeg nastavnika!

Profesor Slaven Niče iz Srednje ekonomske škole Livno izabran je kao osoba koja se ističe u primjeni digitalnih metoda u nastavi u Hercegbosanskoj županiji.

Centar za informacijske tehnologije Sveučilišta u Mostaru (SUMIT) prepoznao je rad profesora Slavena Ničea te ga je na znanstvenoj konferenciji MoStart izdvojio kao jednog od četiri profesora/nastavnika u Bosni i Hercegovini koje rade po hrvatskom nastavnom planu i programu, a koji se ističu u ovoj oblasti.

MoStart je međunarodna znanstvena konferencija posvećena digitalizaciji u obrazovanju i primjeni metoda umjetne inteligencije koja se održava u Mostaru već drugu godinu zaredom.

Konferencija okuplja stručnjake iz područja obrazovanja i tehnologije. Jedan od istaknutih sudionika prvog dana bio je Slaven Niče, profesor u Srednjoj ekonomskoj školi Livno. On je prepoznat kao jedan od najaktivnijih profesora u Bosni i Hercegovini u uporabi digitalnih alata u svom poslu edukatora, što sasvim sigurno govori i o kvaliteti same Srednje ekonomske škole Livno.

“Ovo priznanje znači mnogo meni, ali i cijeloj Srednjoj ekonomskoj školi Livno,” rekao je profesor Niče. “Ponosan sam što sam dio škole koja se zalaže za inovacije i digitalnu transformaciju obrazovanja.”

Profesor Niče je u sklopu konferencije održao predavanje na temu “Digitalna evolucija u učionici: inspiracija i praksa”, a zatim sudjelovao u panelu “Super edukatori – katalizatori digitalne budućnosti”, gdje je zajedno s drugim stručnjacima i nagrađenim kolegama raspravljao o ulozi edukatora u digitalnoj transformaciji obrazovanja u Bosni i Hercegovini.

MoStart konferencija još jednom je potvrdila važnost integracije digitalnih alata u obrazovni sustav i istaknula ključnu ulogu edukatora u tom procesu. Profesor Slaven Niče i ostali nagrađeni edukatori su sjajan primjer kako se digitalne tehnologije mogu koristiti za unaprjeđenje obrazovanja u Bosni i Hercegovini, priopćeno je iz Srednje ekonomske škole Livno.

hercegbosanska županija dobila najdigitalnijeg nastavnika!

Objava Hercegbosanska županija dobila najdigitalnijeg nastavnika! pojavila se prvi puta na Tomislav City.

tomislavcity.com

eKatalozi

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO