back to top

Gradonačelnik Kordić: Populizam lažnih zaštitnika ‘ugroženih’ u funkciji političke kampanje

Gradonačelnik Mostara dr. Mario Kordić demantirao je izjave pojedinaca vezane za donošenje  izmjena Prostornog plana, te još jednom potvrdio kako niti jedna dozvola za izgradnju postrojenja za obnovljive izvore neće biti izdana bez suglasnosti lokalne zajednice.

“Kao gradonačelnik najčešće ne reagiram na medijske nastupe pojedinaca, koji su nažalost zlonamjerni, svjestan kako se u demokratskim društvima mora poštovati svačije pravo da govori sto god želi.

Međutim, kada neki pojedinci zloupotrebljavaju javni govor, a često i medijski prostor, kako bi obmanjivali javnost i navodili naše žitelje na osjećaj ugroženosti, onda je moja dužnost reagirati.

Laži koje plasiraju lako je prokazati kada radite transparentno i u najboljoj vjeri, kako osobno radim u ovom mandatu.

Ostavljam svima vama na prosudbu s kojim političkim interesima i u čijoj funkciji pojedinci koristeći najprizemniji politički, a i medijski populizam obmanjuju javnost i stvaraju negativnu atmosferu u društvu..

U prilogu možete vidjeti dostupne materijale iz zapisnika s javne rasprave održane prije donošenja izmjena Prostornog plana, kao i citat obraćanja jednog od organizatora potpisivanja peticije …

gradonačelnik kordić: populizam lažnih zaštitnika 'ugroženih' u funkciji političke kampanje

Drugo, nije točno da se kao gradonačelnik tajno sastajem s bilo kim, istina je da je dobar dio predstavnika lokalnih zajednica dolazio na sastanke i razgovarao o navedenim temama, a svima njima je poznat i moj osoban stav, niti jedna dozvola za bilo kakvu gradnju postrojenja za obnovljive izvore energije neće biti izdana bez suglasnosti (pisane) lokalne zajednice.

O ostalim lažima vezanim za navodna povećanja mjesta za izgradnju obnovljivih izvora bit će prilike izvijestiti javnost”, stoji u objavi na Facebook profilu gradonačelnika Mostara.

Objava Gradonačelnik Kordić: Populizam lažnih zaštitnika ‘ugroženih’ u funkciji političke kampanje pojavila se prvi puta na Grad Mostar.

www.mostar.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO