back to top

Građani Gruđa odlučuju o prvaku Bosne i Hercegovine

Aktualni prvak Grude ili izazivač iz susjedne Gorice, ekipa Svetog Stipana, će u međusobnom susretu odlučiti o naslovu boćarskog prvaka Bosne i Hercegovine.

Ključni poeni

Naime, Gruđani su u velikom stilu nadigrali Čapljinu, koja u ligaškome dijelu sezone nije znala za neuspjeh, i to s visokih 19:3. Jedinu pobjedu za Čapljince izborio je nekadašnji reprezentativac Ante Juka, koji je u disciplini precizno izbijanje ostvario zavidnih 20 poena, što je ujedno i najbolji rezultat petog kola u toj disciplini.

Posuška Bura, koja je loše startala u Ligi za prvaka, popravila je formu i u petom kolu stigla do ukupno druge pobjede. Neočekivana “žrtva” bili su “sveci” iz Gorice, koji su poraženi s 14:8. Ključni igrači Bure, kapetan Mate Grubišić i Vlado Sentić, ostvarili su uvjerljive pobjede na startu u igrama pojedinac – klasično.

Grubišić je dobio Tihomira Grizelja s rezultatom 13:6, dok je Vlado Sentić nadigrao Filipa Divića s 13:2. Pobjedu za domaće ostvarila je i trojka u sastavu Ferdo Oreč/Ante Nenadić/Tomislav Crnogorac koji su s 13:8 nadigrali gostujuću kombinaciju Damir Galić/Hrvoje Grubišić/Ivan Galić.

Post Gruđani odlučuju o naslovu prvaka BiH je prvi puta viđen na Grude Online.

Izvor: ( www.grude-online.info / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO