back to top

FOTOGRAFIJA: Predaja geodetske opreme Općini Tomislavgrad

Dana 18. lipnja 2024. godine u prostorijama Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove organizirano je preuzimanje geodetske opreme koja je osigurana iz sredstava Projekta registracije nekretnina- Dodatno financiranje (RERP AF), koji se financira kreditnim sredstvima Međunarodne Banke za obnovu i razvoj – IBRD.

Procedura javne nabave geodetske opreme za potrebe općinskih/gradskih službi nadležnih za geodetske poslove i katastar nekretnina te Federalnu upravu za geodetske i imovinsko-pravne poslove je uspješno okončana. Ovlašteni predstavnici jedinica lokalne samouprave (Općina Foča – Ustikolina, Općina Jablanica, Općina Tomislavgrad, Općina Vareš, Općina Olovo, Grad Ljubuški, Općina Bužim i Općina Sanski Most) i Federalne uprave su potpisali certifikate o primopredaji opreme i preuzeli 8 GNSS uređaja.

Nabavka opreme je provedena kako bi se omogućilo efikasnije i bolje funkcioniranje službi nadležnih za geodetske poslove i katastar nekretnina jedinica lokalne samouprave i Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove.

U ime Općine Tomislavgrad, pomoćnica općinskog načelnika za geodetske poslove, imovinsko – pravne poslove i katastar nekretnina, Marija Kovačević, preuzela je navedenu opremu, priopćeno je iz Općine Tomislavgrad.
www.tomislavnews.com

Izvor: ( www.tomislavnews.com / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO