back to top

FOTO/VIDEO | Težak sudar na Teskeri – vozila potpuno izgorjela, putnike izvlačili iz auta

Večeras oko 20:15 sati u Ljubuškom se dogodila teža prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila.

Jedan od osobnih automobila (Audi) se nakon sudara zapalio, a požar se proširio i na drugi osobni automobil (Mercedes). Sudar se dogodio na lokalitetu Teskera kod Ljubuškog.

Prema riječima očevidaca, svi putnici su prije izbijanja požara izvučeni iz vozila, međutim za sada nije poznato koliko je osoba zadobilo ozljede uslijed sudara.

Na mjesto događaja su izašli ljubuški vatrogasci, hitne pomoći Ljubuški kao i službenici Policijske uprave Ljubuški. Trenutno je na mjestu sudara obustavljen promet do okončanja očevida.

Kako su potvrdili vatrogasci Ljubuškog za Hercegovina.info, prijavu o prometnoj nesreći i požaru na vozilima koja su sudjelovala u sudaru su dobili u 20:15 sati. Na mjestu događaja intervenirala su tri vatrogasca s dva vozila.

Nakon sudara prvo je došlo do požara na vozilu Audi, a vatra se potom proširila na vozilo Mercedes. Intervencija vatrogasaca završila je u 21:55 sati.

Viša stručna suradnica i službenica za odnose s javnošću županijskog Tužiteljstva županije Zapadnohercegovačke Petrunjela Matijević za Hercegovina.info potvrdila je kako dežurni tužitelj nije obaviješten o ovoj prometnoj nesreći, a ovlaštene službene osobe Policijske uprave Ljubuški poduzimaju potrebne radnje u cilju rasvjetljavanja događaja.

Objava FOTO/VIDEO | Težak sudar na Teskeri – vozila potpuno izgorjela, putnike izvlačili iz auta pojavila se prvi puta na Čapljinski portal.

caportal.neteKatalozi

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO