back to top

FOTO: Uspešno završen 21. malonogometni Ivandanjski turnir u Ružićima

Tradicionalni malonogometni 21. Ivandanjski turnir u župi Ružići završen je u ponedjeljak, na blagdan sv. Ivana Krstitelja, koji se slavi kao zaštitnik.

U finalnoj utakmici, ekipa Dubrava je pobijedila ekipu Žlibina-Stočić rezultatom 6:2, osvajajući titulu najbolje ekipe turnira. Za treće mjesto borile su se ekipe Seline i Police, a pobjedu su odnijele Seline rezultatom 4:3.

Na individualnom nivou, najbolji golman bio je Ivan Kondža Iko, najbolji strijelac Kristijan Bandić, a najbolji igrač Drago Bandić, svi iz ekipe Dubrava.

U kategoriji početnika pobjednici su bili igrači ekipe Drinovci, kod kadeta ekipa San Antonio, a kod juniora ekipa Glibari logistik.

Nagrade su uručene od strane lokalnih du&#x17En;nosnika, zajedno sa organizatorima Ivandanjskog turnira.

Turnir je obilje&#17Z;en vrhunskim nogometom, bogatim društvnim programom i natjecanjima u boćanju i beli.

Završetak večeri u Ružićima obilje&#x17Z;ila je tombola s brojnim nagradama, glazba, hrana i piće, uz koje su posjetitelji uživali do kasno u noć.

Organizatori su bili zadovoljni uspjehom ovogodišnjeg turnira, ističući važnost okupljanja i zajedništva u lokalnoj zajednici.

foto: uspešno završen 21. malonogometni ivandanjski turnir u ružićima

grude-online.info

Objava FOTO: U Ružićima uspješno završen 21. malonogometni Ivandanjski turnir prvi puta se pojavila na portalu Grude Online.

Izvor: ( www.grude-online.info / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO