back to top

Filozofski fakultet SUM-a uvodi nove online diplomske studije iz Novinarstva i Odnosa s javnošću

Novi online diplomski studiji Novinarstva i Odnosa s javnošću na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru počinju u akademskoj godini 2024./2025.

U skladu s trendovima, programi su prilagođeni tržištu rada i suvremenim znanstvenim kretanjima te se uspoređuju s programima na referentnim visokoškolskim ustanovama u Europi, trajući četiri semestra.

Pročelnik studija Novinarstva doc. dr. sc. Franjo Takač ističe naglasak na praktičnim predmetima i izbornim modulima koji pomažu studentima da se bolje pripreme za tržište rada.

Studij Novinarstva nudi obavezne i izborne predmete u područjima poput medija, sporta, produkcije, društva, medijskih trendova, odnosa s javnošću i kulture.

Pročelnik studija Odnosa s javnošću doc. dr. sc. Marijan Primorac navodi da studij prati potrebe tržišta rada i najnovije trendove, te studentima pruža visoku razinu znanja i sposobnosti za upravljanje komunikacijskim procesima.

Studij Odnosi s javnošću obuhvata obavezne predmete, stručnu praksu i izborne module u područjima poput digitalnih kompetencija, medijskih studija, komunikacijskog menadžmenta i strateškog komuniciranja.

Online studiji Novinarstva i Odnosa s javnošću su sveučilišni diplomski programi koji uključuju studij na daljinu i osiguravaju jednaku kvalitetu obrazovanja kao i tradicionalni programi. Za više informacija posjetite mrežne stranice Filozofskog fakulteta i stranice za upise.

Sve detalje možete pronaći na mrežnim stranicama Filozofskog fakulteta i stranice za upise.

Više informacija možete pronaći na mrežnim stranicama Filozofskog fakulteta i stranice za upise.

Vijesti.ba

Izvor: ( relax-portal.info / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO