back to top

Filozofski fakultet SUM-a predstavio studijske programe u Gimnaziji fra Grge Martića u Posušju

Filozofski fakultet Sveučilišta u Mostaru predstavio je svoje studijske programe u Gimnaziji fra Grge Martića u Posušju.

Maturantima je predstavljeno 17 studijskih skupina koje se izvode na Fakultetu. Neki se studiraju isključivo jednopredmetno, neki dvopredmetno, dok se određeni mogu studirati i jednopredmetno i dvopredmetno.

Viša asistentica na studiju Novinarstva i glasnogovornica Filozofskog fakulteta SUM-a Marija Bago je rekla kako je kada se uzmu u obzir sve kombinacije na preddiplomskoj razini moguće upisati 63 različite studijske skupine.

Učenici su pokazali zanimanje za studije koji se izvode na Fakultetu, a posjet je realiziran u suradnji s ravnateljem Gimnazije fra Grge Martića Antom Jukićem koji je iskazao zadovoljstvo dolaskom predstavnika Filozofskog fakulteta SUM-a maturantima.

Jednopredmetni studijski programi na Filozofskom fakultetu su: Engleski jezik i književnost, Hrvatski jezik i književnost, Informacijske znanosti, Logopedija, Novinarstvo, Njemački jezik i književnost, Odnosi s javnošću, Politologija, Psihologija, Sigurnosne i međunarodne studije i Socijalni rad, a dvopredmetni su: Arheologija, Engleski jezik i književnost, Filozofija, Hrvatski jezik i književnost, Informacijske znanosti, Latinski jezik i rimska književnost, Novinarstvo, Njemački jezik i književnost, Povijest, Povijest umjetnosti i Talijanski jezik i književnost.

Više informacija o studijima i upisima može se pronaći na stranici https://upisi.ff.sum.ba.

Objava Filozofski fakultet SUM-a predstavio studijske programe u Gimnaziji fra Grge Martića u Posušju pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO