back to top

Dolazi Posuško desetka

I ove godine, u junu, 16. juna, očekuje nas događaj nazvan „Posuška desetka“ u Posušju. Atletski klub Volim trčanje iz Posušja već treću godinu za redom organizira trkačko natjecanje pod nazivom “Posuška desetka”. Prijave su već otvorene i mogu se izvršiti online na portalu stotinka.hr.

Utrke će biti održane u različitim kategorijama i uzrastima. Postoje dječje utrke za koje će biti organizirane nekoliko kategorija prema uzrastu djece. Za odrasle, planirane su dvije utrke: štafetna utrka za dva trkača na pet kilometara i glavna utrka od deset kilometara”, izjavio je Ante Pavličević iz Atletskog kluba „Volim trčanje“ za naš radio.

Do sada se preko 100 natjecatelja prijavilo za ovo takmičenje preko portala stotinka.hr, od čega je 93 trkača prijavljeno za utrku od 10 kilometara, a 8 za štafetu.

Staza kojom su se prošle godine trčale utrke za odrasle bila je duga deset kilometara i prolazila je kroz središte grada, između kružnih tokova u Rastovači i na Ričini. Za ovu godinu, ruta ostaje ista kao i prošle godine. Start utrke na 10 kilometara i štafetne utrke od 5 kilometara je planiran u 17 sati ispred zgrade općine Posušje. Dječje utrke počinju u 15.30 sati, a djeca se mogu prijavljivati do 15 sati tog dana. Mogu učestvovati djeca rođena od 2011. do 2021. godine. Prijave za utrke od 10 kilometara takođe su moguće i na sam dan utrke od 14 do 16 sati ispred zgrade općine Posušje.

Objava Stiže Posuška desetka pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Izvor: ( www.posusje.info / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO