DOBRO vam razmjerno vedro i hladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 3 stupnja C, puše bura i hladno je, nabo iznad duvanjskog kraja pretežito je vedro, ima sivih oblaka na istoku koji stoje na putu sunčanim zrakama, ali vjerujemo kako će sunce nadjačati.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, hladan, mraz je prekrio zemlju, pa je klizavo, ako mislite izlaziti vani hodati ili voziti, pazite, s mrazom nije šale. Vjerujemo da ste nakon sinoćnje fešte, uzbuđenja, što uživo što na televiziju, noćas dobro spavali i lijepe, pozitivne snove snivali i još uvijek sanjarite uz miris prve jutarnje kave s dragim ljudima ili sami, ali ne i osamljeni.

E, nakon kave i sanjarenja, treba se trgnuti i početi neke od današnjih planova i snova ostvarivati, jer “neće samo”, znate vi to dobro. Ali ne žurite, ne satirite se u ove predblagdanske dane, sve polako, a temeljito, da ne morate isti posao raditi dva puta. Najvažnije je i to stalno treba ponavljati i tako se ponašati da imamo ljubav u srcu, mir u duši, pozitivne misli i empatiju pomoći potrebitima, saslušati ih, razumjeti, pružiti utjehu, a sve to s osmijehom na usnama, a radost davanja, darivanja drugima mnogo je veća od radosti onih koji pomoć primaju, uvijek imajte to na umu. Ispunite dan radošću, uljepšajte život, učinite ovaj hladni dan toplijim  i sebi i svima i svemu oko sebe!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnovije vijesti

Možda Vas zanima

U prodaji ulaznice za utakmice ženske košarkaške reprezentacije BiH u kvalifikacijama za Eurobasket

Ženska Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras će se...

KK Posušje poraženo u derbiju za ostanak

U sklopu 14. kola košarkaškog prvenstva Bosne i Hercegovine,...

TEŠKO DA ĆE USPJETI BILO KOGA DA NASMIJU Horoskopski znak koji jednostavno ne zna za humor

Astrolozi manjak humora kod ovog znaka pripisuju tome što...

Preporučeno vamaISTAKNUTO
Možda bi vam se svidjelo