DOBRO vam oblačno, kišovito i maglovito jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 5 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem je prekriveno sivim oblacima, kiša propadava, a ulicama Tomislavgrada plovi, valja se magla, sunce se tek malo nazire.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, kišovit i maglovit, a kiša i magla su pozobale snijeg, nema ni traga od njega. Vrijeme je baš sumorno, kasna je jesen, a još kad je kiša i južina raspoloženje pada. Vi ne vjerujte u to ili unatoč tomu ako ste zdravi budite i veseli i dobro raspoloženi. Pa ako vas pomalo i boli, nemojte previše kukati, svakoga nešto boli, ali ako je sitno, nije bitno, proći će s prvim glasnim smijehom, šalom, pjesmom, pogledom na drage ljude ili sjećanjem na njih.

Ako se spremate na put i vozite budite pažljivi, ne žurite, polako se uvijek prije stiže, možda ne prije, ali sigurnije. A i inače ne žurite, ne brzajte, uradit će te sve, danas ili sutra, nije vrijeme mlijeko da se prolije, da iskipi, uvijek ga ima dovoljno za učiniti neko dobro djelo, pokazati empatiju za bolesne, nemoćne, siromašne, sve pomoći potrebite i dan će vam biti ispunjen zadovoljstvom.

S ljubavlju u srci, mirom u duši, milosrđem, osmijehom na usnama krenite u današnji dan, razvedrite ga širokim osmijehom, uljepšajte ga sebi i svima oko sebe!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnovije vijesti

Možda Vas zanima

Preporučeno vamaISTAKNUTO
Možda bi vam se svidjelo