back to top

Dobro vam jutro iz Tomislavgrada, neka vam bude vedro, toplo i sparno!

Temperatura zraka je 25 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem je vedro, uz nekoliko žućkastih oblaka, sunce je uranilo i već odavno široko Duvanjsko polje ugrijalo.

Danas je ugodan i blagoslovljen dan, vedar i sunčan, ali prilično topao i sparan, pa se teže diše, a noć nije bila baš ugodna, sparina je ušla u kuće pa su neki proveli noć i na terasama, na balkonima spavajući, što nije česta pojava u duvanjskom kraju.
Ako ste rano ustali i popili prvu kavu, i planirate što raditi danas, možda je najbolje ništa, jer nije vrijeme za rad, iako se obično u ovom periodu, pred blagdan Tavelića, radi, peru tepisi, čisti, kao da nema nižih dana. Ako očekujete goste za “Tavelića” ne brinite se je li kuća sređena, bitnije je da je stol bogat hranom, iako ni to više nije dovoljno da zadivi uzvanike. Zato ne pretjerujte ni u čemu na ovoj sparini, osim u ležanju u hladu ili odlasku na plaže mora, jezera, rijeka, a posao neka pričeka dok se vrijeme ne poboljša.

Neka ljubav ispuni vaše srce, mir dušu, pozitivne misli, empatija, uz zahvalnost Bogu na još jednom danu, s osmijehom na licu širite radost i dobro raspoloženje svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com

Izvor: ( www.tomislavnews.com / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO